Τελευταία ενημέρωση 06:56, 19 Απρ 2024

Σεμπάστιαν Κρουσέλ: Συνέντευξη του «γίγαντα» της Κ20

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Ο Νίκος Νιόπλιας, τον έχει καλέσει  να προπονείται με την Ανδρική ομάδα και αυτό δείχνει πως μιλάμε  για ένα εξαιρετικό ταλέντο στην θέση του στόπερ.Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Κρουσέλ, τoν 17χρονο γίγαντα  Πολωνό της Κ20 που βλέπει το γήπεδο από τα 1.90 μέτρα.Ο ίδιος καλύπτει άξια την θέση του στόπερ στην ομάδα της Κ20 κερδίζοντας αμέτρητες μάχες στον αέρα αλλά όνειρο του είναι να γίνει στόπερ και στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου.Το μέλλον του ανήκει  και ίδιος μας αποκαλύπτεται στο peristerisports:
 
Πες μας λίγα λόγια για σένα, για την καταγωγή σου και το πότε και που ξεκίνησες τα ποδοσφαιρικά σου βήματα;

«Η καταγωγή μου είναι και απο τους δύο μου γονείς απο την Πολωνία αλλά εγώ έχω γεννηθεί εδώ στην Ελλάδα.Απο μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να κλωτσάω μια μπάλα.Τα ποδοσφαιρικά μου βήματα τα ξεκίνησα σε μια μικρή ομάδα του χωριού μου τον Α.Ο Σάμης. Σε ηλικία 10 ετών γράφτηκα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς του κ.Τακη Φωή.Μέχρι τα 14 μου είχα την τύχη να αξιόλογούμε απο τους προπονητές της Παιανίας και να συμμετέχω στις αποστολές του Παναθηναϊκού σε τουρνουά.Έπειτα,στα 14 μου ο κ.Φωής με εμπιστεύτηκε και έπαιξα όλα τα παιχνίδια με την φανέλα του Α.Ο Διλινάτων όπου βγήκαμε πρωταθλητές αήττητοι και στα 15 μου έκλεισε η μεταγραφή στον Ατρόμητο».

Διαφορές  Ελλάδας-Πολωνίας και πως αισθάνεσαι στην Ελλάδα;

Υπάρχουν πολλές διάφορες μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας. Ο τρόπος ζωής εκεί είναι τελείως διαφορετικός όπως και οι άνθρωποι εκεί σε σχέση με την Ελλάδα. Στην Ελλάδα γεννήθηκα και μεγάλωσα άρα την νιώθω σαν δεύτερη πατρίδα μου .

Πως αισθάνεσαι στην Αθήνα και χωρίς τους γονείς σου που είναι στην  Κεφαλονιά;

Είναι δύσκολο σε μια τόσο μικρή ηλικία να αποχωρίζεσαι την οικογένειά σου.Εμείς όμως μιλάμε καθημερινά και μου δίνουν δύναμη για να πραγματοποιήσω όλα μου τα όνειρα.

Ποιος σε έφερε στον Ατρόμητο;

Στον Ατρόμητο με έφερε ο κ.Τάκης Φωής. Αυτός ήταν που έμαθε για τα δοκιμαστικά που πραγματοποιεί ο Ατρόμητος κάθε χρόνο και εκεί με είδαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου όπου και με κράτησαν.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα του Ατρόμητου;

Σίγουρα ο κυριότερος στόχος μου είναι να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο , να πάρω χρόνο συμμετοχής και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου.

Σε έχουν προσεγγίσει  μετά τις πολύ καλές σου εμφανίσεις;
Δεν θέλω να μιλάω γι αυτά τα θέματα.Αυτήν την στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο και το μυαλό μου το έχω μόνο σε αυτόν.

Mε ποιον παίκτη είσαι πιο κοντά στην ομάδα;

Στην ομάδα μας όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια ,δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον πραγματικά.Με αυτούς που είμαι πιο κοντά ,είναι με ολα τα παιδιά που μένουμε μαζί στην εστία του Ατρόμητου και τον φορ της ομάδας μας  τον Στέφανο Ρεγκάκο.

Πως  αισθάνθηκες όταν κλήθηκες για πρώτη φορά στην Εθνική U20 της Πολωνίας;

Αισθάνθηκα πολυ περήφανος , πως σιγά σιγ'α ανταμείβονται όλοι οι κόποι μου.Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει στο στήθος του το σήμα της Εθνικής του ομάδας , είναι ένα συναίσθημα που αν δεν το ζήσεις ο ίδιος είναι δύσκολο να το περιγράψεις .

Πιστεύεις ότι οι ακαδημίες του Ατρόμητου βοηθάνε τους νέους ποδοσφαιριστές για το επόμενο βήμα;

Πιστεύω πως ο Ατρόμητος φημίζεται για τις καλές ακαδημίες του και βοηθάει τους νέους ποδοσφαιριστές για το επόμενο βήμα.Ειδικά αυτήν την χρονιά σχεδόν όλοι απο την ομάδα μας έχουν ανέβει για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και 4 απο αυτούς είναι ήδη επαγγελματίες.

Πως χαρακτηρίζεις  την ομάδα της Κ20 με 3 λέξεις;

Σίγουρα οικογένεια και πάθος που μας έχουν φτάσει σε σημείο να διεκδικούμε το πρωτάθλημα αλλά και ταλέντο καθώς πιστεύω οτι πολλά παιδιά απο την ομάδα μας θα πρωταγωνιστούν στον χώρο του ποδοσφαίρου σε λίγα χρόνια.

Πιστεύεις στο πρωτάθλημα φέτος;

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στις δυνατότητες μας , κοιτάμε κάθε αγώνα σοβαρά και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα.

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά σου;

Ίνδαλμά μου είναι ο Thiago Silva γιατί εκτός απο επαγγελματίας σε αυτό που κάνει και απίστευτος ποδοσφαιριστής είναι και τρομερός άνθρωπος.

Λίγα λόγια για τον προπονητή σου Γιώργο Κορακάκη ,αλλά και όσους δουλεύουν καθημερινά με σας.
Νιώθω τυχερός που συνεργάζομαι  και προπονούμε απο τον κ.Κορακάκη αλλά και  προπονητές που έχουν όρεξη για δουλειά και δίνουν τα πάντα για την ομάδα.

Ποιον νιώθεις ότι θες να  ευχαριστήσεις για όλα όσα ζεις μέχρι στιγμής στον Ατρόμητο αλλά και για την κλήση στην Εθνική Νέων της Πολωνίας ;

Νιώθω πολύ χαρούμενος και τυχερός που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ατρόμητος και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πορεία μου στο ποδόσφαιρο τον κύριο Τάκη Φωή που χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα ,αλλά και όλους τους προπονητές του Ατρόμητου που έχω περάσει και με έχουν βοηθήσει πολύ στο να βελτιωθώ ποδοσφαιρικά και να είμαι  μέλος στην Εθνική Πολωνίας .

Πως αισθάνεσαι που σε έχει προσέξει και ο Νιόπλιας και σε κάλεσε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα;
Αισθάνομαι πολυ χαρούμενος και τυχερός που είχα την δυνατότητα να με αξιολογήσει ένας τοσο μεγάλος προπονητής όπως ο κ.Νιόπλιας.Κάθε βδομαδα με καλεί και βάζω τα δυνατά μου σε κάθε προπόνηση να δείξω ότι αξίζω να υπογράψω και να καθιερωθώ στην ομάδα του .

Ένα μήνυμα στους γονείς σου που σε καμαρώνουν και ας είσαι μακριά τους;
Το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγάλο ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνουν και που ειναι δίπλα μου και με βοηθούν σε κάθε μου βήμα .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 16:58
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας