Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέστρεψε η Τράγου μετά από ένα χρόνο!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από ένα χρόνο λόγω σοβαρού τραυματισμού επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους χθες η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Μαίρη Τράγου στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι.

Η ίδια σε μήνυμα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής: «Μια δύσκολη περίοδος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χτες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση μετά απο 370 μέρες...Η δουλειά όμως συνεχίζεται..
Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος για την πολύτιμη βοήθειά της , το γιατρό μου Ν. Πισκοπάκη και όλο το team του οι οποίοι χρειάστηκαν 2 χειρουργεία (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα , ρήξη πρόσθιου χιαστού) για να με κάνουν να ξαναπερπατήσω για αρχή και μετά να παίξω πάλι , το φυσικοθεραπευτή μου Δ. Βασιλείου και φυσικα το γυμναστή μου Γ. Πήδουλα..Μα πάνω από όλα ευχαριστώ την οικογένεια μου , την προπονήτρια μου Κ. Κοντομίχη και τα κοντινά μου πρόσωπα για τη διαρκή ψυχολογική και σωματική στήριξη έτσι ώστε να παραμείνω δυνατή και προσηλωμένη στο στόχο μου που φυσικά ήταν η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.»