Τελευταία ενημέρωση 08:40, 20 Απρ 2024

Ούτως ή άλλως επιτυχία το 2ο σερί final-4!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτυχία και μάλιστα μεγάλη αποτελεί για την ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣΠ η  δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος έστω και αν δεν συνδυάστηκε με μια μεγάλη πρόκριση. Προσπάθησε όσο μπορούσε απέναντι στον Εθνικό, το κακό, όμως, δεύτερο οκτάλεπτο του στέρησε το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του θεσμού (9-5).

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο αυτή του Κώστα Λούδη πάλεψε απέναντι στο ιστορικό σωματείο του Πειραιά. Ο Κλήμος ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ του Γ.Σ.Π. στον ημιτελικό ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο, η συνέχεια βρήκε αυτόν και τους συμπαίκτες του να δέχονται ένα επί μέρους 5-2 και να βρίσκονται πίσω με 6-2.

Παρά την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων, το Περιστέρι πάλεψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Σκαρπέλης μείωσε σε 6-3, το αυτό έκανε και ο Παπανικολάου για το 7-4, όμως οι “πεταμένες” ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω δεν επέτρεψαν κάτι καλύτερο στην εξέλιξη του ματς.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 2-2, 1-0
Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 3, Βαλλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης 1, Μπελέσης, Λιαπάκης, Καραβιώτης 1, Ξυλούρης, Κατσαούνος
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου 1, Λαδάς, Δανουρδής, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης 1, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Κουμής, Ατιέ, Τσίφτης

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας