Τελευταία ενημέρωση 21:49, 25 Απρ 2024

Aν και στα play out από τις νίκες που γουστ(άρης)!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ακόμη και αν δεν είχε κανένα αντίκρυσμα καθώς στην ποδοσφαιρική Ελλάδα θαύματα δεν γίνονται,  είναι από τις νίκες που πάντα τις γουστ(άρης) και θέλεις να τις πετυχαίνει η ομάδα σου.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν κάνοντας το καθήκον του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νικώντας τον Άρη και μάλιστα με ανατροπή  (2-1) αλλά σε συνδυασμό με την εύκολη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας κατέλαβε τελικά την 7η θέση και όχι την 6η στη βαθμολογία που τον στέλνει στα play out και όχι στα play offs.

Σε μια από τις πιο μέτριες χρονιές του λοιπόν ο Ατρόμητος χάνει την πρώτη εξάδα με διαφορά δύο βαθμών και επειδή δεν θα πάμε μακριά από την ισοπαλία που παραχώρησε στον Βόλο και την ήττα του στη Νέα Σμύρνη, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο άσκησε πίεση στον Ατρόμητο και μάλιστα υπήρχαν χρονικά διαστήματα που την ενέτεινε. Στο 11ο λεπτό ο Ματίγια έκανε τη σέντρα, ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε.

Στο 25ο λεπτό ο Φετφατζίδης έπιασε το σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Μανδά. Στο 30ό λεπτό ο Γκάμα συνεργάστηκε με τον Φετφατζίδη, αλλά υπήρξε παρεμβολή φιλοξενούμενου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ύστερα από δέκα λεπτά (40') ο Λάρσον έδωσε στον Γκάμα, ο Πορτογάλος έκανε την προσποίηση, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.Ο Άρης μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη φορά όμως βρήκε το γκολ. Στο 48ο λεπτό ο Μαντσίνι έβγαλε την κάθετη στον Ντιγκινί, ο οποίος μπήκε δεξιά εντός περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Αντί όμως οι κίτρινοι να φορτσάρουν, μάλλον χαλάρωσαν. Δεν ανέβασαν ταχύτητα να πετύχουν και δεύτερο γκολ, έμοιαζαν λες και περίμεναν ότι ο Ατρόμητος θα καταρρεύσει έτσι απλά.

Ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ ύστερα από πέντε λεπτά. Ο Ενσικουλού, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έμαν. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και ολοκλήρωσαν την ανατροπή ύστερα από οκτώ λεπτά. Στο 60ό λεπτό ο Ροντρίγκο Γκάλο βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην τρίτη του τελική προσπάθεια.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Άρης πίεσε βρήκε δύο ευκαιρίες, αμφότερες με τον Τόνσο, ωστόσο στο 67’ η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από το σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 71’ ο Μανδάς του αρνήθηκε το γκολ σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Άρης (Ένινγκ): Έμαν - Σούντγκρεν, Ροζ, Σόουζα, Σάσα - Φετφατζίδης, Μπακούτσης (64' Μαρτίνες), Ματίγια, Γκάμα (46' Τόνσο), - Λάρσον (46' Ντιγκινί), Μαντσίνι.

Aτρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς - Γκάλο, Ρισβάνης, Στρούγγης, Νάτσος - Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης - Ντε Πάου (75' Γιακουμάκης), Ανδρούτσος (81' Μπαένα), Ενσικουλού (69' Ούμπιδες) - Μανούσος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Μάρτιος 2020 21:55
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας