Τελευταία ενημέρωση 09:06, 19 Απρ 2024

Ρισβάνης:«'Ηρθε η ώρα για το εξωτερικό»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Σπύρος Ρισβάνης, έκανε την αυτοκριτική για τη φετινή χρονιά του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Άρη.

Για το σημερινό παιχνίδι και μάλιστα με ανατροπή: «Θέλαμε να πάρουμε το ματς. Ήταν ο στόχος μας να βγούμε στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε στα play out και θέλουμε το καλύτερο εκεί πέρα και να τελειώσει καλά η χρονιά».

Για τον απολογισμό της ομάδας: «Σίγουρα είχαμε καινούργιους παίκτες και έφυγαν κάποιοι άλλοι παίκτες. Ήταν κάποια λάθη καθαρά δικά μας και όχι των προπονητών. Αργήσαμε να το γυρίσουμε. Τώρα είμαστε σε καλό φεγγάρι και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Άμα συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάνε καλά για εμάς»

Ο στόχος της ομάδας στα play out: «Είναι καθαρά ότι θέλουμε να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Όλοι το θέλουμε. Άμα συνεχίσουμε έτσι θα το καταφέρουμε».

Για τον δικό του απολογισμό: «Σίγουρα στην αρχή δεν ήμουν τόσο καλά αγωνιστικά. Σκέφτηκα κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Είμαι καλά, αισθάνομαι καλά. τώρα θα κοιτάξουμε τον στόχο της ομάδας και ότι καλύτερο έρθει θα το περιμένουμε με χαρά. θα σκεφτώ τι θα γίνει και με εμένα».

Για τον Χαβιέρ Ούμπιδες: «Νομίζω θα μείνει. Ζει για αυτό. Ζει για κάθε ματς. Μέσα στα αποδυτήρια τους βοηθάει όλους. Ξέρει την ομάδα και τους βοηθάει όλους. Πρέπει να μείνει. Θα είναι στην ομάδα».

Για τον Χατζηισαΐα, τον Γούτα και τον Στρούγγη: «Με τον Χατζηισαΐα γνωριζόμασταν. Εκεί που είναι, είναι τέλεια. με τα καινούργια παιδιά είναι δύσκολο να είσαι τελείως καλά και να βρίσκεσαι με κλειστά μάτια. Στα πρώτα ματς ήμασταν καλά. Λάθη γίνονται σίγουρα. Είναι καλοί παίκτες και ο Στρούγγης και ο Γούτας. Πλέον έχουμε βρει τα στοιχεία και την χημεία μας. Ο Γούτας είναι καλός παίκτης και ο Στρούγγης είναι ένα νέο παιδί με ταλέντο και είναι αρκετά καλός».

Για την καριέρα του στο εξωτερικό: «Ίσως θέλω να φύγω και να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει κάποιο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι άργησα λίγο. Έχει έρθει η ώρα μου να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Προς το παρόν είμαι εδώ και σκέφτομαι την ομάδα»

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Μας έδωσε ο Παντελίδης στοιχεία. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Μας ένωσε από την πρώτη μέρα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής για μένα. Έχω μιλήσει και με τον Σιώπη και είδα και εγώ κάποια πράγματα».

Για τον ΟΦΗ που είναι στα play offs: «Έχει ωραίο στυλ παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον Άρη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παλεύουμε και ότι καταφέρουμε.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προπόνηση στο Περιστέρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας