Τελευταία ενημέρωση 11:54, 16 Απρ 2024

Σύσκεψη και αποφάσεις λόγω κορωνοϊού!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορονοϊό, στο Δημαρχείο.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αθανάσιος Βαθιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και Αναστάσιος Θεοδωράκος, καθώς και οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Περιστερίου κ.κ. Χρήστος Πολυχρονίου, Σταμάτης Βελώνιας και Χρόνης Χρονόπουλος.
Την σύσκεψη συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης.
Οι ομιλητές περιέγραψαν το πρόβλημα όπως και τις δυνατότητες των μονάδων Υγείας και επεσήμαναν τις ενέργειες που είναι απαραίτητες.
Ο Δήμαρχος και τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου περιέγραψαν μέτρα υποβοήθησης των Μονάδων Υγείας και μέτρα ενημέρωσης και προφύλαξης των πολιτών.

O Δήμος Περιστερίου ανακοίνωσε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και παραστάσεις στα δημοτικά κινηματοθέατρα και αίθουσες εκδηλώσεων («Κ. Γαβράς», «Ξυλοτεχνία», «Πολιτών», Δημαρχείου, ΚΥΒΕ). Η συνέχιση του προγράμματος θα δημοσιοποιηθεί το προσεχές διάστημα, με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα συνεχίζονται καθημερινά τις απολυμάνσεις όλων των σχολικών εγκαταστάσεων και βρεφονηπιακών σταθμών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αναβλήθηκε η αυριανή γιορτή των Fentagin »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας