Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Fentagin γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τα 40 χρόνια από την ίδρυση τους ετοιμάζονται να γιορτάσουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin στη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα στο «Θέατρο Πολιτών» ενώνοντας για μια ακόμη φορά τον Ατρόμητο και τον ΓΣ Περιστερίου αποτελώντας για μια ακόμη μια φορά τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον του περιστεριώτικου αθλητισμού.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής: «Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ θα γίνει θεσμός.
Μπορεί να γίνεται με αφορμή την κοπή πίτας του συνδέσμου αλλά, τόσο για εμάς όσο και για την ίδια την πόλη του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, είναι κάτι πολύ παραπάνω...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

Είναι η αφορμή να έρθουμε ΟΛΟΙ μας πιο κοντά.
Είναι η αφορμή να σκεφτούμε ΟΛΟΙ μας προς την ίδια κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από την προώθηση αλλά και την προάσπιση της ΙΔΕΑΣ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Είναι ευκαιρία οι μικροί να δουν από κοντά τα είδωλά τους.
Είναι ευκαιρία οι γονείς να δουν το μέλλον των παιδιών τους στην αθλητική μας οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει.
Είναι ευκαιρία για τον κάθε φίλαθλο να δει και να χαιρετήσει από κοντά τους αθλητές μας.
Είναι ευκαιρία οι νέοι να γνωρίσουν τους παλιούς και το αντίστροφο.
Είναι ευκαιρία να ανασύρουμε μνήμες από το αγωνιστικό χρονοντούλαπο.
Είναι ευκαιρία να "μάθουμε" και να διαδώσουμε την πλούσια ΙΣΤΟΡΙΑ μας.
Είναι η ευκαιρία να δημιουργήσουμε επιτέλους μια κουλτούρα γύρω από την ομάδα, η οποία θα βασίζεται στη ΜΝΗΜΗ, τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ.

Είναι η αφορμή να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ εκπροσωπείται μόνο από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Οι άλλοι απλά είναι για τις ψήφους, τα κονέ και τον χαβαλέ...και πως όποιος δεν ακολουθήσει αυτούς τους 2 βασικούς πυλώνες, απλά θα πάρει αυτό που του αναλογεί!!
Ήρθε επιτέλους η στιγμή ΟΛΟΙ αυτοί που τόσο καιρό τάζουν και μόνο κερδίζουν από τους συλλόγους μας (λεφτά, ψήφους, λεζάντα) να καταλάβουν πως πρέπει να προσφέρουν ΤΩΡΑ, ειδάλλως η ίδια η ιστορία θα τους αφήσει στο περιθώριο με τον χειρότερο τρόπο.

Όπως είπαμε τόσο δημόσια, όσο και σε προσωπικές κουβέντες τελευταία, ο σύνδεσμος αρχίζει να βγαίνει μπροστά και ο ίδιος θα θέσει τις γραμμές που αναλογούν για τον αθλητισμό του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Προσκαλούμε λοιπόν, όλα τα αδέρφια μας, όλο τον φίλαθλο κόσμο των συλλόγων μας, οργανωμένο και μη, σε μια άκρως ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ βραδιά.

Με κάθε καλή διάθεση,
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ !!!

Υγ. Σε μία τόσο ενωτική κίνηση για την πόλη ΔΕΝ επιτρέπονται εμπόδια...
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 21:58