Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπανικολόπουλος: «Παίξαμε πολύ καλά»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ απένειμε ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ την προσεχή Τετάρτη (Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», 21:30).

«Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στην πρώτη περίοδο είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στο Μπράουν και μετά στο αμυντικό ριμπάουντ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, τα έμπειρα παιδιά κοντρόλαραν το παιχνίδι. Αντιδράσαμε μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα δύσκολο ταξίδι», ανέφερε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο γήπεδό μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας βοηθήσει και να μας δώσει την ώθηση για να κερδίσουμε».

Για τη δυσχερή βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παπανικολποπουλος δήλωσε:«Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, το πρώτο που χρειάζεται είναι ηρεμία. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Μέξα που είναι ένας ταλαντούχος προπονητής».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μάρτιος 2020 20:24