Τελευταία ενημέρωση 13:53, 19 Απρ 2024

Μία νίκη και μία ήττα οι Γυναίκες

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου, τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ζηνοβίας Καραγιάννη μετέχει στον όμιλο της Θεσσαλονίκης και στην πρεμιέρα, επικράτησε του Α.Π.Σ. Οξυγόνο με 13-5. Τα γκολ των Αδάμη και Κοσιάδη έβαλαν μπροστά τον Γ.Σ.Π. Που μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, όχι μόνο δεν κοίταξε πίσω του αλλά ανέβαζε την διαφορά σε ασφαλή επίπεδα. Μεγάλο μερίδιο… ευθύνης σε αυτό το κομμάτι είχε η Γκίκα η οποία σκόραρε πέντε τέρματα, εκ των οποίων τα τρία στην τρίτη περίοδο.

Λίγες ώρες αργότερα, στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Γ.Σ.Π. συνάντησε τον Άρη από τον οποίο έχασε με 12-3. Το κακό ξεκίνημα (3-0) δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στις πολίστριες του συλλόγου με αποτέλεσμα, να χρειάζονται πλέον νίκες απέναντι σε Πανσερραϊκό (8/3, 09:00) και Π.Α.Ο.Κ. (8/3, 16:00) προκειμένου να εξασφαλίσουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Π.Σ. Οξυγόνο 13-5
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 5-1, 42
Γ.Σ. Περιστερίου (Καραγιάννη): Διαπούλη, Αδάμη (2), Χατζηαργύρη (3), Παπαναστασίου (1), Κιουπέλογου, Γεωργάκη, Κελαδίτη, Γκίκα (5), Ρεντζιλά (1), Κικίδου, Κοσιάδη (1), Στοίλοβα, Χρυσοχέρη

Άρης – Γ.Σ. Περιστερίου 12-3
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 4-0, 2-1
Γ.Σ. Περιστερίου (Καραγιάννη): Διαπούλη, Αδάμη, Χατζηαργύρη (3), Παπαναστασίου, Κιουπέλογου, Γεωργάκη, Κελαδίτη, Γκίκα, Ρεντζιλά, Κικίδου, Κοσιάδη, Στοίλοβα, Χρυσοχέρη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν προκρίθηκαν οι Νέοι Άνδρες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας