Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλό πεντάδας στον Ιάσονα

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την 5η θέση της βαθμολογίας έπιασε ο ΑΟ Περιστερίου ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Ίλιον επικρατώντας με 3-1 του Ιάσονα,

 Το σκορ άνοιξε στο 25' όταν ο Νένδος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έφυγε μόνος απέναντι στο τέρμα και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1.  Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 72' όταν ο Λάχας με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 74' ο Καραχάλιος μετά από μπαλιά του Λειβαδά με εκπληκτικό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ κάνοντας το 1-2.

Στο 80' ο ΑΟ Περιστερίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λειβαδά από τον Παλαιολόγο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος αλλά ο Παλαιολόγος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 82' ο Καραχάλιος πήρε το αίμα του πίσω και με άπιαστο βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Παλαιολόγος, Κουμεντάκος (65' Αντωνίου), Μαλιώρης, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Κολλιός (46' Στρούγγης), Σπυρίδης, Ριζάς, Μήτσος (46' Σέχου), Κώστας, Γλέζος.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (46' Ρίζος), Σετελλάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου (85' Καρακωνσταντης), Ζιάμπρας (55' Λειβαδάς), Θεοδώρου (69' Καραχάλιος), Νένδος, Λέτσι.

Πηγή: soccerlive.gr