Τελευταία ενημέρωση 14:26, 25 Απρ 2024

Συνεχίζει στο τιμόνι ο Ηλιόπουλος!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το πετυχημένο έργο του στην Ανδρική Ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Β' Εθνικής θα συνεχίσει ο προπονητής Τάκης Ηλιόπουλος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:«O Γ.Σ. Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021 με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Τάκη Ηλιόπουλο.

Συνεχίζει ως προπονητής για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, καθώς η άψογη συνεργασία του με τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου, αλλά και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Ο Τάκης Ηλιόπουλος ξεκίνησε το volley στην ομάδα της Πετρούπολης σε ηλικία 13 ετών και παρέμεινε ως παίκτης στον σύλλογο μέχρι και το 2004 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες του Απόλλων Σμύρνης, του Παμβοχαϊκού, του Οδυσσέα Αμαρουσίου και τέλος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Το 2013 ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στην ανδρική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και συνέχισε στο Α.Ο. Μαρκοπούλου, Ένωση Ιλίου και τα τελευταία τρία χρόνια διατελεί καθήκοντα προπονητή στον Γ. Σ. Πετρούπολης στα τμήματα υποδομής, ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα και τέλος ως προπονητής στην ανδρική ομάδα η οποία παρέμεινε αήττητη καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου 2019 – 2020.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κράτησε το βασικό κορμό για τη νέα σεζόν ο ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας