Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin «Περιμένουμε άμεσες απαντήσεις»

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πολυπόθητο τέλος στο θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου Περιστερίου περιμένουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι μαζί με την ΠΑΕ τίμησαν τη μνήμη του Άγγελου Ράμφου στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό. Σε ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα εξής:

«Ήταν 5 Ιουλίου του 2009 όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του ο σπουδαίος και ανεπανάληπτος Άγγελός Ράμφος, του οποίου το όνομα έγινε θρύλος για τις παλαιότερες γενιές.

Την Κυριακή, πέρασαν 11 χρόνια απο τον χαμό του και γι' αυτό θελήσαμε να τιμήσουμε την μνήμη του στον χθεσινό αγώνα, αναρτώντας πανό στο γήπεδο με το μήνυμα "ΓΗΠΕΔΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ"

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έρχεται να προστεθεί με την σειρά του σε όλες εκείνες τις ενέργειες του συνδέσμου, που τον τελευταίο καιρό, θέλουν να δώσουν ένα τέλος στο πολυπόθητο ζήτημα της ονοματοδοσίας του γηπέδου που παίζει η ομάδα μας και που "διαφημίζει" την πόλη μας σε όλη την Ευρώπη.

Η π.α.ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μίλησε, ο ερασιτέχνης επίσης πήρε θέση πριν λίγο καιρό, οι οργανωμένοι φωνάζουν χρόνια τώρα και ο λαός της ομάδας το ζητάει.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, η δημοτική αρχή να σεβαστεί τις απαιτήσεις μιας ολόκληρης αθλητικής οικογένειας και να κάνει πράξη την απόφαση που η ίδια είχε πάρει πριν χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί. Να πάψει επιτέλους να κάνει μικροπολιτικές κωλοτούμπες στην πλάτη της ομάδας μας, βάζοντας η ίδια κάποιους αυτοαποκαλούμενους παλαίμαχους σαν εμπόδιο σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επειδή η ΙΣΤΟΡΙΑ το απαιτεί, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, σύντομα θα τα πούμε και από κοντά, γιατι το κρυφτό μας κούρασε.

Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομέριες, ούτε θα βγάλουμε στην φόρα ονόματα και γεγονότα, μόνο και μόνο γιατι εμείς σεβόμαστε και την ιστορία της ομάδας και την ιστορία της πόλης μας...χωρίς να κάνουμε διακρίσεις.

Περιμένουμε άμεσες απαντήσεις από ΟΛΟΥΣ»