Τελευταία ενημέρωση 22:20, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος ηττήθηκε από την Αγία Ελεούσα, που ήθελε τους βαθμούς για να σωθεί (3-1).

 

Ευχής έργων θα είναι για τον Όμιλο αν τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου, όμως στη σημερινή αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική το ισχυρό κίνητρο για τη νίκη το είχε ο αντίπαλός του. Στο γήπεδο Ορυζομύλων φιλοξενήθηκε το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου από την Αγία Ελεούσα, η οποία επικράτησε με 3-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α' κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα, που μάλιστα πραγματοποίησαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις!

Αναφορικά με το φιλμ του αγώνα, στο 34' ο Κακαβάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ηλιάδη να φέρνει το ματς στα ίσια για τους 'ροσονέρι' με σουτ-βολίδα στο 'Γ' της εστίας στο 52'! Οι 'κυανόλευκοι' προηγήθηκαν πάλι στο 56' με τον Καλογέρη και στο 60' 'κλείδωσαν' το τρίποντο με τον Ρούσσο.

Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Σταύρογλου και Γιαννουγλίδη.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Κ. Μιχελής, Β. Μιχελής, Κακαβάς (71' Ζίας), Χρυσούλης, Καλογέρης (62' Χόρτσας), Νικολάου (27' Τσολάκογλου), Ρούσσος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χριστόπουλος, Π. Πλέστης (62' Ιατρούδης), Ι. Μπούζας, Κολιός, Κωνσταντινίδης, Λιαγκόζης, Μπόσιος (69' Χέλμης), Χ. Πλέστης, Α. Μπούζας, Ηλιάδης (54' Αργυρός), Χατζηιωάννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ρίχνει την αυλαία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας