Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράβο! Η Κ15 δεύτερη στην Ελλάδα χωρίς να χάσει!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η στενοχώρια κρατάει λίγο! Όταν «καθαρίζει» το μυαλό και σκέφτεσαι την πραγματικότητα διαπιστώνεις ότι: Ο Ατρόμητος Κ15 είναι η 2η καλύτερη ελληνική ομάδα χωρίς να χάσει! Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Super League που έγινε σήμερα στις «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό η διαφορά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Ο Ατρόμητος έχασε δύο πέναλτι και ο Ολυμπιακός ένα. Ο Λέντζας στο πέμπτο πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Κωστούλας του Ολυμπιακού ευστόχησε και η κούπα έτσι απλά δεν ήρθε στο Περιστέρι.

Τι να πει όμως ο ΠΑΟΚ! Τι να πει η ΑΕΚ! Τι να πει ο Παναθηναϊκός! Τι να πει ο Άρης! Τι να πουν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που έβλεπαν τον Ατρόμητο να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο πέναλτι απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Τι να πουν οι ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ στις ακαδημίες. Ο Ατρόμητος ήταν εκεί στο μεγάλο ραντεβού. Και θα είναι ξανά στο μέλλον γιατί με τη δουλειά που γίνεται και άλλες επιτυχίες θα έρθουν.

Στον σημερινό τελικό είδαμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, είχε δοκάρι και ο Ατρόμητος «πάτησε» καλά στο τελευταίο τέταρτο. Εκεί του δόθηκαν δύο ευκαιρίες με τον Ευθυμίου και κυρίως με τον Τσαγγάρη για να μην πάει το ματς στα πέναλτι και να πάρει τη νίκη.

Πολλά μπράβο πάντως στα παιδιά του Ατρόμητου αλλά και του Ολυμπιακού για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, ευγενούς άμιλλας που παρουσίασαν καθώς και στους πάγκους. Αυτό είναι το αληθινό ποδόσφαιρο που δυστυχώς όσο αλλάζουν οι ηλικίες και πηγαίνουμε προς τα....πάνω δηλητηριάζεται.

Στη διαδικασία των πέναλτι για τους Πειραιώτες σκόραραν οι Μαυρόπουλος, Φίλος, Μοίρας και Κωστούλας, ενώ αστόχησε ο Ρούτσι. Για την ομάδα του Κοντοβράκη σκόραραν Αλεξίου, Αγγελής και Γρίβας και αστόχησαν οι Αραπίτσας και Λέντζας.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Κορομηλάς, Αλεξίου, Αγγελής, Κουμπάρος, Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Λέντζας, Μπέκος, Τσαγγάρης.  Έπαιξαν και οι Αραπίτσας, Μπαλάφας, Πούλος- Γρίβας, Ευθυμίου.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Νίνος, Φίλος, Κωστούλας, Χουρδάκης, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Αρσενίδης, Βλέτσας, Αθανασίου, Μοίρας.

 

 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 22:39