Τελευταία ενημέρωση 12:55, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με πρωταγωνιστή τον Μανούσο που έκανε χατ τρικ ο Ατρόμητος ήταν επιβλητικός σήμερα στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε  όμως στο δεύτερο μέρος έκανε την... ζωή του δύσκολη και τελικά επικράτησε του Βόλου με 3-2 μένοντας ωστόσο στη δεύτερη θεση των play out καθώς ο Αστέρας έκανε το διπλό στη Ξάνθη.

                                                                  Έτσι έπαιξαν

Ο Στέφανος Ξηροφώτος, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Καραγκιόζης ήταν κάτω από το τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Λύρατζη, Διαμαντή, Μήτογλου, Φερράρι. Στον άξονα βρέθηκε ο Τσοκάνης με τον Μαξ, με τον Μουνίθ δεκάρι. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Γκουαροτσένα, αριστερό ο Κυζιρίδης και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γέντρισεκ.

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης, κατέβασε τον Ατρόμητο με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Κάτω από την εστία βρέθηκε ο Μέγιερι, δεξί μπακ ήταν ο Γκάλο, αριστερό ο Κατράνης, με τους Γούτα, Ρισβάνη στα στόπερ. Στο κέντρο βρέθηκαν οι Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς, με τον Ραμπέλο σε ελεύθερο ρόλο πιο μπροστά τους. Στο δεξί άκρο βρέθηκε ο Ντε Πο, στο αριστερό ο Ανδρούστος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μανούσος.

 Το παιχνίδι στο Βόλο μπορεί να μην είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά είχε έναν Μανούσο σε μεγάλα... κέφια! Ο επιθετικός του Ατρόμητου, με την βοήθεια των Ανδρούτσου, Ντε Πο και Ραμπέλο, έκανε... πάρτι για 45 λεπτά στην περιοχή του αντιπάλου, ενώ οι Περιστεριώτες ήταν εντυπωσιακοί και δεν απειλήθηκαν στιγμή.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη άνοιξε το σκορ μόλις στο 8', όταν ο Μανούσος μετά από ωραία σέντρα του Ανδρούτσου προ κενής εστίας πλάσαρε για το 0-1. Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο, όμως το αστέρι κατάφερε να βρει ακόμα τρία γκολ, από τα οποία μέτρησαν τα δύο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Μανούσος με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Πο, έκανε το 0-2 στο 39', ενώ στο 43' ο δεύτερος έγινε σκόρερ αλλά επόπτης και διαιτητής ακύρωσαν για οφσάιντ στον πρώτο το γκολ αυτό.

Το 0-3 όμως έγινε ένα λεπτό αργότερα και πάλι από τον Μανούσο! Αυτή τη φορά ο Ραμπέλο, που έκανε την πρώτη πάσα στα δύο προηγούμενα τέρματα της ομάδας του, έβγαλε την ασίστ στον Μανούσο που με πλασέ πέτυχε χατ τρικ και το 16ο προσωπικό τέρμα αυτή τη σεζόν!

Ο Βόλος εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση των Περιστεριωτών στην επανάληψη πέτυχαν δύο γκολ με τους Κυζιρίδη (49’) και Τσοκάνη (68’) και μάλιστα λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ατρόμητος, καθώς ο Ντε Πο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12' Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46' Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53' Ζοάο)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (60' Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς, Ντε Πο, Ραμπέλο (71' Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88' Στρούγγης, Μανούσος (72' Γιακουμάκης).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 22:21
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας