Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εξέλιξη το 12o Basketball Camp του ΓΣ Περιστερίου!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για άλλη μια χρονιά οι αθλητές του ΓΣ Περιστερίου έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός camp υψηλού επιπέδου. Το 12ο Basketball Camp είναι σε εξέλιξη και κλέβει την παράσταση!

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές, όλα τα παιδιά, έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ, να παίξουν και να διασκεδάσουν υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη καταξιωμένων προπονητών.

Μέσα από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, μπορούν να αναπτύξουν όλες τις τεχνικές και να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους στο είδος τους.

Σκοπός και του 12ου Basketball Camp είναι να προσφέρει στα παιδιά μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, μέσα από την καθημερινή παρουσία των παικτών της ανδρικής ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Basket League και στο Basketball Champions League, οι οποίοι θα κάνουν τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να αγαπήσουν όχι μόνο την καλαθόσφαιρα, αλλά και τον αθλητισμό γενικά, εντάσσοντας τον στη ζωή τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους μικρούς αθλητές ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα οι θέσεις του Camp να έχουν ήδη καλυφθεί από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, δημιουργώντας έτσι στους ανθρώπους που οργανώνουν το 12ο Basketball Camp του ΓΣ Περιστερίου την διάθεση και την αναγκαιότητα, για κάτι μεγαλύτερο στο προσεχές μέλλον.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος του Camp που ήταν από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη περίοδος ξεκινάει από την Δευτέρα 13 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου.

Στο Camp τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται μέσα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.