Τελευταία ενημέρωση 22:36, 19 Απρ 2024

Ανακοίνωση του Γυναικείου τμήματος

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι το τμήμα της Γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου και η διοίκηση του ΑΠΣ Ατρόμητος έρχονται σε μετωπική σύγκρουση κάτι που επιβεβαιώνει η  ακόλουθη ανακοίνωση που δημοσίευσε το peristeri-academies.gr.

Η ανακοίνωση

«Με την ολοκλήρωση της φετινής, τόσο ιδιαίτερης χρονιάς, προχωράμε στην ενημέρωση όσων ενδιαφερομένων για τις αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα μας.

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, είμαστε ένα σωματείο που ασχολείται αποκλειστικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο, δίνοντας έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται 9 συνεχόμενα χρόνια στην Α’ εθνική κατηγορία, στελεχώνεται στο 90% από αθλήτριες των υποδομών της, οι οποίες δουλεύουν από 4-8 χρόνια με την προπονήτριά τους και έχουν παρουσίες σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

Η πορεία της ομάδας είναι συνεχόμενα ανοδική, έχει καθιερωθεί με βάση την βαθμολογία -φέτος τη βρήκε στην 3η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος- ως η καλύτερη ομάδα του νότου.

Μία δεύτερη ομάδα δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια λόγω έλλειψης πρωταθλημάτων υποδομών, αγωνίστηκε στη Γ’ εθνική με το τμήμα Κορασίδων, πέτυχε αήττητη την άνοδο στη Β’ εθνική, όπου είχε τη φετινή χρονιά μια άνετη παρουσία ανάμεσα σε 3η και 4η θέση.

Άλλα 2 τμήματα υποδομών συμμετέχουν σε τουρνουά αγοριών.

Τα κορίτσια έχουν μάθει να είναι οικογένεια, η ομάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, βρίσκουμε στήριξη στα δύσκολα, χαιρόμαστε τα όμορφα και όταν διαφωνούμε ή συναντάμε εμπόδια, το υπόβαθρο των σχέσεών μας οδηγεί σε λύση.

Παίζουν για τη φανέλα και όταν φωνάζουν στον κύκλο τους “Α-τρό-μητος”, δεν υπάρχουν χρήματα, συμβόλαια, εξωτερικές αμαιβές. Τα κίνητρά τους είναι εσωτερικά και στοχεύουν να φτάσουν την ομάδα στην κορυφή.

Από την περσινή χρονιά προέκυψαν διαφωνίες ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο και τους διαχειριστές της ομάδας κ. Στέλλα Μουζάκη και κ. Τάσο Τράγο. Οι δύο προαναφερθέντες είναι η μοναδική διοίκηση που έχει γνωρίσει η ομάδα, διαχειρίζεται το Γυναικείο εδώ και 14 χρόνια, κτόπιν μάλιστα συμφωνίας με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη όταν τους πηγαν μία νεαρή, άγουρη ομαδα στα πρώτα της βήματα.

Ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στον προγραμματισμό και τα έξοδα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Καμία απολύτως. Αντίθετα τους ανθρώπους του τους μάθαμε πέρσι όταν η ομάδα διασύρθηκε με καθυστερημένες δηλώσεις συμμετοχής, ανακλήσεις, προσκλήσεις άλλων ομάδων από την ΕΠΟ να μας αντικαταστήσουν στην κατηγορία, στην οποία τελικά συμμετείχε μετά από παρέμβαση του κ. Γιώργου Σπανού, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική σεζόν, τιμώντας το όνομα του Ατρομήτου σε όλη την Ελλάδα.

Το αγωνιστικό τμήμα δεν ενεπλάκη σε καμία διαμάχη, στέλνοντας μόνο μηνύματα συναίνεσης και ζητώντας το αυτονόητο κεκτημένο, να αντιπροσωπεύει τον Ατρόμητο στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά όμως, οι αρχές και οι αξίες πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκαν τα κορίτσια καθιστούν αδιανότητη οποιαδήποτε προδοτική συμπεριφορά.

Μετά από συμφωνία όλων, η διοίκηση της ομάδας ζήτησε να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες (απόσχιση) που θα επέτρεπαν τόσο στην ομάδα μας να συνεχίσει την πορεία της στο επίπεδο που έχει κατακτήσει, όσο και στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο να δημιουργήσει όποια δική του γυναικεία ομάδα επιθυμεί.

Οι υπεύθυνοι του Ερασιτέχνη Ατρομήτου αρνήθηκαν, καταδικάζοντας προσπάθειες χρόνων και καπηλευόμενοι ταυτόχρονα τη θέση μας την Α’ εθνική.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το αγωνιστικό τμήμα ακολουθεί το μονόδρομο της συσπείρωσης σε Β’ και Γ’ Εθνική και με τις Νέες Ατρομήτου να βρίσκονται δίπλα απ’ την αρχή, βάζοντας τα ατομικά συμφέροντα σε δεύτερη μοίρα και επιβεβαιώνοντας τους κόπους τόσων ετών να φτιάξουμε πρώτα οικογένεια και μετά δυνατή ομάδα.

Είμαστε υπερήφανοι και έχουμε το ισχυρότερο κίνητρο να συνεχίσουμε πιο δυνατά. Δηλώνουμε ότι είμαστε η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου, υπό το έμβλημα του ενωθήκαμε και φτιάξαμε το σπίτι μας, τη συμαία που κυματίσαμε σε όλη τη χώρα, για τη φανέλα του ματώσαμε και δίνουμε την ψυχή μας.

Αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια τη κατάφωρη αδικία που γίνεται σε βάρος μας.

Ό,τι δεν πέτυχαν τόσα χρόνια οι αντίπαλοί μας, όταν αγωνιζόμασταν μικρότερες και πιο αδύναμες στην Α’ Εθνική κατηγορία γυναικών, με προσήλωση στο πλάνο και το όραμα, γίνεται τώρα και προέρχεται από τον ίδιο μας το σύλλογο.

Είμαστε αποφασισμένες όμως να περάσουμε και απ’ αυτό το εμπόδιο. Έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας και ο σύλλογος ότι θα σεβαστεί την επιθυμία μας.

Παρ’ όλα αυτά ακόμα ψάχνουμε τους αρμόδιους για τη διευθέτηση των τυπικών μερών του ζητήματος. Οι αθλήτριες ξεκαθαρίζουν μια ακόμα φορά, με κάθε επισημότητα, ότι είναι όλες μαζί με την οικογένειά τους στη Β’ εθνική, σεβόμενες και εκείνες τις επιλογές του συλλόγου, ζητούν την ΑΜΕΣΗ διευθέτηση του θέματος των δελτίων τους και τη βοήθεια των ανθρώπων και του κόσμου της ομάδας που τίμησαν και τιμούν, για να μη γίνονται μπαλάκι..

Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τον κόπο και τα όνειρά μας! Τα κορίτσια άκουσαν τις προτάσεις του Ερασιτέχνη δια ζώσης, τις απέρριψαν και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συνεχίζονται οι ενοχλήσεις και τηλεφωνικά πλέον, με υποσχέσεις, “δωράκια”, χαρτζιλίκια και άλλα τινά. Να σας το πούμε άλλη μια φορά. Ούτε θα βρείτε, ούτε θα δημιουργήσετε προδοτικές συμπεριφορές στην οικογένειά μας. Περιμένατε να εμπιστευτούμε το ποδοσφαιρικό μας μέλλον σε ανθρώπους την παρουσία των οποίων αγνοούσαμε επί σειρά ετών και τους μάθαμε μόλις πέρσι, όταν και προσπάθησαν να μας πετάξουν εκτός Α΄εθνικής; Αλήθεια τώρα;

Η προπονήτρια κ. Κοντομίχη Καλομοίρα και οι αθλήτριες, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, κ. Μουζάκη και του κ. Τράγου, της μοναδικής που έχουμε γνωρίσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εγγραφές στις Νέες Ατρόμητου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας