Τελευταία ενημέρωση 23:35, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρώτη προσέγγιση για τους αντιπάλους του ΓΣΠ στους ομίλους του BCL με την υποσημείωση ότι δεν έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους είναι η εξής:

ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού ήταν τέταρτη στο ισπανικό πρωτάθλημα πίσω από τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σαραγόσα με 14 νίκες και 8 ήττες. Στους αγώνες που διεξήχθησαν μετά την μακρά διακοπή για την ανάδειξη του πρωταθλητή, η Τενερίφη τερμάτισε στην 4η θέση με 2 νίκες και 3 ήττες. Η ισπανική ομάδα βρέθηκε και πέρσι στον δρόμο του Περιστερίου, κερδίζοντας και τις δύο αναμετρήσεις, καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Η γαλλική ομάδα με την μακρά εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με παρουσία στη Euroleague, στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν δέκατη μέχρι την διακοπή με 10 νίκες και 14 ήττες.

ΣΑΣΣΑΡΙ: Η πανίσχυρη ιταλική ομάδα στο πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν δεύτερη πίσω από την Βίρτους Μπολόνια με απολογισμό 16 νίκες και 5 ήττες.

ΡΙΓΑ: Συναντήθηκε και πέρσι με το Περιστέρι, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει και τις δύο αναμετρήσεις.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Το ισχυρότερο όνομα από τις ομάδες που έφυγαν από το Eurocup και μετακινήθηκαν στο Basketball Champions League και με πολύχρονη παρουσία στη Euroleague. Στο τουρκικό πρωτάθλημα μέχρι και την διακοπή ήταν τέταρτη πίσω από την Αναντολού Εφές, την Καρσίγιακα και την Φενέρμπαχτσε, με 16 νίκες και 7 ήττες.

ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ: Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη του λιθουανικού μπάσκετ διαχρονικά πίσω από την Ζαλγκίρις. Στο πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορωνοϊού ήταν δεύτερη πίσω από την Ζαλγκίρις με 17 νίκες και 7 ήττες.

Τέλος, όσον αφορά τον τελευταίο αντίπαλο που θα συμπληρώσει τον Α' όμιλο της διοργάνωσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, ο οποίος στην άκρη του πάγκου του έχει Έλληνα προπονητή, το Γιάννη Καστρίτη.

Η Ανβίλ Βλότσλαβ είναι μια διαχρονική δύναμη με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πιο μικρής δυναμικότητας είναι η Μπάκεν από την Δανία και η Μονς από το Βέλγιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πιστοποιητικό υψηλών βλέψεων ο Αθηναίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας