Τελευταία ενημέρωση 21:29, 18 Απρ 2024

Ο απολογισμός μιας πετυχημένης χρονιάς!

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον απολογισμό της περσινής πια χρονιάς που έφερε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ έκανε ο Γαλαξίας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Πάντοτε στο ξεκίνημα μιας ποδοσφαιρικής σεζόν υπάρχει η γλυκιά προσμονή για να κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι αλλά και η αγωνία για την πορεία της ομάδας μας. Κάθε νέο πρωτάθλημα αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες, υψηλούς στόχους και ελπίδες για το καλύτερο. Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει που θα τον βρει το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Υπό αυτό το πρίσμα, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, ούτε και ποιοι θα καταλάβουν τις υπόλοιπες προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Το φετινό πρωτάθλημα είχε ακόμη μία παραπάνω ιδιαιτερότητα την εποχή Coronavirus, COVID- 19. Ένα πρωτάθλημα σε καταστολή, που χωρίς να ολοκληρωθεί αγωνιστικά έκρινε ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία 8 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η ομάδα μας ο Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ με προπονητή τον Νίκο Παπαδιώτη κατέλαβε την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Β΄ Κατηγορία έχοντας 52 βαθμούς. Τερμάτισε στην 3η θέση 2 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο ομάδα την Άμιλλα Περιστερίου.
Τα στατιστικά ήταν:
Σε 22 Αγωνιστικές είχε 16 Νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Έβαλε 58 γκολ και δέχτηκε 21.
Στον όμιλο που αγωνίσθηκε είχε την 3η καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 2,6 γκολ ανά αγώνα. Επίσης είχε και την 3η καλύτερη άμυνα όπου δέχτηκε 21 γκολ σε 22 αγώνες.
Ο Α.Ο. Γαλαξίας βασίστηκε σε ένα μικρό ρόστερ που αποτελούσαν 22 ποδοσφαιριστές με κύριο στοιχείο την ομοιογένεια και την συμπαγή άμυνά του.
Διατήρησε το αήττητο μέχρι την 10η αγωνιστική (65 μέρες).
Σε 9 αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία του και δεν δέχτηκε γκολ .
Οι μεγαλύτερες νίκες που έκανε ήταν 2 φορές με σκορ 6-0.
Οι σκόρερ του ήταν:
1. Θεοδώρου Πέτρος 16 γκολ
2. Παπαχρήστου Βαγγέλης 9 γκολ
3. Γιούργας Κώστας 7 γκολ.
Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ
Παπαδιώτης Δημήτρης, Κουτσονικολής Στέφανος, Κατσουγιάννης Γιώργος, Θεοδώρου Πέτρος, Κανδυλιώτης Γιώργος, Μαστρογιάννης Κώστας, Βλάχος Θοδωρής,
Ντούπης Παναγιώτης, Φιλιππάκης Παναγιώτης, Nebout Eric,
Γιούργας Κώστας,Χαλκιόπουλος Μάριος, Νικολάου Θεόδωρος, Χαντζάκος Νίκος, Ρομπανός Χάρης, Πατσέλης Παναγιώτης, Πιτταράς Γιώργος, Kaso Irgis, Μπέτζελος Μιχάλης, Κανελλόπουλος Λευτέρης, Κοσμόπουλος Δήμος, Πιτταράς Ταξιάρχης.
Προπονητής Παπαδιώτης Νίκος.
Ευχαριστούμε όλους τους παίχτες μας και τον προπονητή της ομάδας μας που πάλεψαν σκληρά για να επιτύχουμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία και ευχόμαστε να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 16:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκινάει αύριο προετοιμασία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας