Τελευταία ενημέρωση 09:49, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ντε Πο είναι η μοναδική απουσία από την αποστολή του Ατρόμητου για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο που είναι και το τελευταίο της χρονιάς.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Κατράνης και Καχίλα.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ντε Πο που δέχθηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε φάση πέναλτι στο ματς με το Βόλο) αλλά συμπεριλήφθηκε ο Χαρίσης παρότι είχε κάνει λίγες ολοκληρωμένες προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.

Για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα έχουν ρεπό ενώ με την ολοκλήρωση του αγώνα οι παίκτες θα πάρουν άδεια για ολιγοήμερες διακοπές.

Τέλος, αρνητικά ήταν τα τεστ μοριακού ελέγχου κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (15/7) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αυτό ήταν το 9ο κατα σειρά τεστ και πραγματοποιήθηκε, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο για την τελευταία αγωνιστική των play out.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έτσι όπως νιώσαμε το 2008 ένιωσαν αυτοί απόψε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας