Τελευταία ενημέρωση 19:14, 18 Απρ 2024

Φουλ για τελικό οι Έφηβοι του ΓΣΠ

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα βήμα από τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ βρίσκεται η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου που υποδέχεται την Τρίτη (21/7, 20.30) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» την Ακαδημία Αθηνών.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου έχουν 2-0 νίκες έναντι του αντιπάλου τους από την κανονική διάρκεια του εφηβικού πρωταθλήματος και με άλλη μία νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Το αήττητο σερί (22-0) στην κανονική περίοδο για τους Εφήβους του ΓΣΠ τους καθιστά φαβορί για τη νίκη – πρόκριση, αλλά παίκτες και προπονητής δεν εφησυχάζουν.

Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν διατήρησαν το αήττητο και με όπλο την ομαδική δουλειά και την πίστη στις δυνατότητές τους θέλουν υπό την καθοδήγηση του έμπειρου κόουτς να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής.

Εκεί, θα βρεθεί ο νικητής του άλλου ζευγαριού των play off ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τρίτη το βράδυ (21/7, 20.30) στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος». Οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα (2-0) από την κανονική περίοδο και αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας μπορούν να κάνουν το 3-0 και να φτάσουν στον τελικό.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στον τελικό με ΠΑΟ οι Έφηβοι του ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας