Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «θυσία» του Ρούμπα για το καλό του Ιερόθεου!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε μια μεγάλη «θυσία» δείχνοντας ότι βάζει πάνω από όλα τα συμφέρον της αγαπημένης του ομάδας προχώρησε φέτος ο Παναγιώτης Ρούμπας που έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος καθώς ως γνωστόν αποχώρησε από πρόεδρος.

Έχοντας «κολλήσει» στη θέση αυτή για πολλά χρόνια και κόντρα σε εκείνους που έλεγαν ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ ο Παναγιώτης Ρούμπας προχώρησε σε μια  ενέργεια παράδειγμα προς μίμηση που βάζει το όνομα του με κορυφαία γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αν και είναι προς διερεύνηση αν ο Ρούμπας ξέρει να σέβεται την ιστορία της ομάδας του και τους ανθρώπους που εργάζεται για να την μοιράζει δεξιά και αριστερά κάνοντας τις δημόσιες σχέσεις του, δέχθηκε να αποχωρήσει και να τον αντικαταστήσει ένας νεαρός επιχειρηματίας κρεάτων που ουδέποτε στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον Άγιο Ιερόθεο.

Από το...πουθενά ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες στο χώρο του ποδοσφαίρου έγινε πρόεδρος του ιστορικού Άγιου Ιερόθεου στη θέση του εμβληματικού Παναγιώτη Ρούμπα που έκανε αυτή τη μεγάλη θυσία μόνο και μόνο για να δει την ομάδα του εκεί που οραματίζεται.

Πλέον ο τεράστιος Παναγιώτης Ρούμπας θα έχει όλο τον χρόνο ελεύθερο και καλά να είναι ο άνθρωπος να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με μια πισίνα για πάρτη του όπως με καμάρι πόζαρε πέρσι το καλοκαίρι σαν αστέρας του Χόλυγουντ και ανέβασε τις φωτό στην  προσωπική του σελίδα στο facebook.

Και ένα ακόμη ερώτημα προς τον τεράστιο και εμβληματικό πρόεδρο Παναγιώτη Ρούμπα. Εκείνη τη ταμπέλα στα γραφεία του συλλόγου που ήταν αφιερωμένη σε ένα προκάτοχό του γιατί επέτρεψε να την αφαιρέσουν; Έτσι κάνουν σε ανθρώπους που έγραψαν ιστορία στην ομάδα του; Προφανώς αν την ήξερε δεν θα το επέτρεπε ποτέ.