Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερασιτέχνης Ατρόμητος: Από αύριο οι εγγραφές στο Γυναικείο τμήμα!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος γνωστοποιεί ότι από αύριο Δευτέρα -ξεκινούν οι εγγραφές στο Γυναικείο Τμήμα ποδοσφαίρου εν όψει της νέας σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 ευχαριστεί για τη συνεργασία τις παίκτριες, που δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, με τη φανέλα της ομάδας και θα αποδεσμευτούν. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους. Ταυτόχρονα, καλωσοριζουμε τις νέες μας παίκτριες και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν αθλητή η αθλήτρια μας να φορά το αστέρι στο στήθος και να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί όπως πάντα, η ομάδα μας ενισχύεται καθημερινά, στοχεύοντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Τις επόμενες ημέρες, παλαιές και νέες αθλήτριες θα ενημερωθούν επίσημα για την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, ενώ θα τους διανεμηθεί και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για το διάστημα των διακοπών. Θα ανακοινωθούν οι νέες μεταγραφές καθώς και οι προπονητές, ενώ θα γίνει παρουσίαση των επίσημων νέων εμφανίσεων.
Κατηγορηματικά διευκρινίζουμε πως... καμία σχέση δεν έχουμε με άλλες γυναικείες ομάδες της περιοχής μας. Συνδράμοντας στην πρόοδο και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας, δεν θα υπάρχουν συνδρομές για τη γυναικεία ομάδα και τις ακαδημίες των κοριτσιών. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την προσεχή Δευτέρα, 27 Ιουλίου, στα γραφεία του συλλόγου μας, στις εγκαταστάσεις μας στο Νταμάρι, Χρυσανθέμων και Ρέας».