Τελευταία ενημέρωση 23:47, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η κούραση τους βγήκε σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι η Κ20 έχασε με 0-1 στο γήπεδο του Ηφαίστου.Οι παίκτες του Ατρόμητου φαίνεται πως δεν ξέχασαν εύκολα την ήττα που δέχτηκαν απο τον Ολυμπιακό στο τέλος και ίσως απογοητεύτηκαν με το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Κορακάκης  στο σημερινό ματς έδωσε ανάσα σε βασικούς παίκτες όπως ο Λημνιός αλλά και ο Παπασπύρος.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε φάσεις πολλές  στον αγώνα ,εκτός το γκολ του ΠΑΣ με τον Αλεξίου να σκοράρει με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους στο 37'.Τα Γιάννινα παίζανε κλειστά και δεν άφηναν χώρο στον Ατρόμητο να κάνει τις ευκαιρίες του.

Στο δεύτερο  ημίχρονο ο Ατρόμητος πήρε το ματς στα χέρια του,είχε  την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει και να πάρει έστω την ισοπαλία.

Το τελικό 0-1 έφερε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ατρόμητο, χωρίς αυτό να σημαίνει ιδιαίτερα κάτι.Ίσως η υπόθεση τίτλος να χάθηκε αλλά ξέρουμε για ποια ομάδα μιλάμε και για ποιους παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και με τις εμφανίσεις τους το έχουν αποδείξει αρκετές φορές.Είναι δεύτεροι στον  βαθμολογικό πίνακα και αυτό τα λέει όλα.

Ατρόμητος: Κυρίτσης, Γιαταγιαννάκης, Τζιτζικαλάκης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Παναγιωτόπουλος, Κομνηνός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Κοζάκης, Βαλμάς, Ταχιας, Αλεξίου, Γιάκος, Αλεξίου, Λάμπρος, Τζιάλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Απρίλιος 2015 17:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ζωντανός με τη γκολάρα του Πίτου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας