Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην κλινική Περιστερίου με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δυο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα από μέτρηση δύναμης(Cybex). Σήμερα το πρωί οι παίκτες του πρώτου γκρουπ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο όπου υποβλήθηκαν σε εργομετρικά.Το δεύτερο γκρουπ ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα θα υποβληθεί σε μέτρηση δύναμης(Cybex) και το πρωί της Παρασκευής σε εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο.

Τονίζεται ότι τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιούνται στο Μαζαράκη που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διαδικασία.

Όσον αφορά τα ιατρικά, ολόκληρη η ομάδα (παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) θα υποβληθούν το μεσημέρι της Πέμπτης σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Η αναχώρηση για Πήλιο είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου στις 08.00 και η επιστροφή από το κέντρο προετοιμασίας για την Παρασκευή 14 Αυγούστου.