Τελευταία ενημέρωση 17:49, 24 Απρ 2024

Ο Ρούμπας με το καλό και συνδρομητής!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτό μάλιστα!. Ο (τεράστιος) πρώην πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου και νυν δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ρούμπας αυτή τη χρονιά επέλεξε να ανεβάσει μια φωτό από τις καλοκαιρινές του διακοπές, καλή ξεκούραση με την ευκαιρία, κρατώντας στα χέρια την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» και με λεζάντα «Ο Ιεροθιώτης ενημερώνεται για τα αθλητικά νέα του Περιστερίου». Εδώ που τα λέμε πάντως αυτός λέει ότι είναι Ιεροθιώτης και όχι Περιστεριώτης και όχι κανε΄λις άλλος.

Δεν ξέρουμε αν το χιούμορ και το τρολάρισμα είναι αποτέλεσμα δικής του έμπνευσης, σίγουρα είναι καλό χιούμιορ. Ακόμη καλύτερη μάλιστα η συγκεκριμένη φωτό παρά εκείνη  που ποζάρει μόνος του σε μια πισίνα όλη δική του σαν τον Ρότζερ Μουρ στον μυστικό πράκτορα 007.

Και σωστά πράττει  ως Δημοτικός Σύμβουλος με μεγάλη προσφορά στα κοινά της πόλης να ενημερώνεται ως οφείλει κάθε πολίτης. Ας ήταν συνεπής μάλιστα με το λόγο όσο και με το χιούμορ τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Άντε με το καλό να γίνει και συνδρομητής της συγκεκριμένης εφημερίδας, τι στο καλό ολόκληρος πρόεδρος να μην πηγαίνει να την παίρνει από τα καφενεία και τους φούρνους!. Μόνο διαρκείας του Ολυμπιακού θα παίρνει, συγνώμη του Ατρόμητου;

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Αύγουστος 2020 20:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η....αποκατάσταση μιας επιγραφής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας