Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίαμβος! Στην κορυφή της Ελλάδας οι Έφηβοι του ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Στην κορυφή της Ελλάδας γράφει Περιστέρι!. Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε η σπουδαία εφηβική ομάδα του ΓΣΠ η οποία το πρωί έκανε το καθήκον της απέναντι στον ΚΑΟ Χαλκιδικής και περίμενε το αποτέλεσμα του απογευματινού αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα της Ελλάδας ή την δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Τσάμη αν και αδιάφορος είχε βέβαια κίνητρο για πολλούς λόγους απέναντι στον ΠΑΟΚ έχοντας την πρωτοπορία από το ξεκίνημα του αγώνα  επικράτησε τελικά με σκορ 88-76 και...έδωσε την 1η θέση στο Περιστέρι με πλεονέκτημα καθώς ισοβάθμησε με τον Προμηθέα, που δικαιούται να πανηγυρίζει τη μεγάλη αυτή επιτυχία που έρχεται ως επιστέγασμα της σπουδαίας δουλειάς.

Και όλα αυτά εν μέσω προβλημάτων που ανέκυψαν από την πρώτη ημέρα του τουρνουά που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμάν, τον τραυματισμό του Άγγελου Σκόρδου (έσπασε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του) όπως και τον τραυματισμό του Καλιανιώτη (διάστρεμμα) που έμεινε εκτός από τα δυο τελευταία ματς η προσπάθεια των «κυανοκιτρίνων» ήταν συγκλονιστική.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τους υπόλοιπους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Αύγουστος 2020 18:04