Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η....αποκατάσταση μιας επιγραφής!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εικόνα μπορεί να φαντάζει και είναι θολή, όμως στη ζωή πρέπει να μάθουμε να αποκαθιστούμε την πραγματικότητα έστω και με καθυστέρηση. Μικρή καθυστέρηση ή μεγάλη δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η δικαιοσύνη και η αλήθεια να αποκαθίστανται έστω και αργά αλλά το προνόμιο αυτό είναι ολίγων και όχι πολλών.

Κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Άγιου Ιερόθεου επικοινώνησε λοιπόν με το peristerisports σε απάντηση δημοσιεύματος (πατήστε http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=23567:i-thysia-tou-roympa-gia-to-kalo-tou-ierotheou&Itemid=681) στο οποίο γινόταν αναφορά για μια επιγραφή στην είσοδο των γραφείων της ομάδας στην οδό Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που απευθυνόταν στον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο Παναγιώτη Ρούμπα, είχε αφαιρεθεί από τα γραφεία η κάτωθι επιγραφή που είναι αφιερωμένη στον επίσης πρώην πρόεδρο Νίκο Μπάρμπη επί ημερών του οποίου ανακαινίστηκαν τα γραφεία.

Πράγματι, η πινακίδα είχε αφαιρεθεί εκείνες τις μέρες  γιατί είχε υποστεί φθορές από το χρόνο κι έπρεπε να κατασκευαστεί νέα και όχι λόγω της αντιπαλότητας που εκφράστηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Νίκο Μπάρμπη.

Η επιγραφή στέκει πλέον αγέρωχη στην είσοδο των γραφείων και οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα για την.... αποκατάσταση της δεδομένου ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απεχθάνεται τα ψεύδη, τα fake news και ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της. Αλλά είπαμε αυτό δεν είναι προνόμιο πολλών.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Αύγουστος 2020 20:49