Τελευταία ενημέρωση 20:45, 16 Απρ 2024

Ενίσχυσε τα «φτερά» με Αγκάγιεφ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ο Ατρόμητος συνεχίζει να συνθέτει το μεταγραφικό παζλ με την απόκτηση του βιρτουόζου Ισραηλινού Αμίρ Αγκάγιεφ που έρχεται για να ενισχύσει «τα φτερά» της επιθετικής γραμμής.

 Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Αμίρ Αγκάγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σουμγκαγίτ.

Ο Ισραηλινός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 1 έτος(2021) με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11.

Ο Αγκάγιεφ γεννήθηκε στο Ρισόν Λεζιόν στις 10.02.1992. Πρόκειται για ένα πάικτη με εξαιρετική τεχνική που ήταν η πρώτη επιλογή του Νταμίρ Κάναντι για τη θέση των εξτρέμ

Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αφού μπορεί να δημιουργήσει τόσο σε ανοικτό παιχνίδι όσο και σε κλειστές άμυνες κάτι που προκύπτει και από τα στατιστικά του στις προηγούμενες ομάδες του.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν στη Σουμγκαγίτ έχοντας 22 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του (Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπνέι Γεχούντα, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ) αλλά και στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε η θέλησή του να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι αφού υπήρξαν και προσφορές από ομάδες της πατρίδας του που αγωνίζονται στο Europa League.

Ο Αμίρ Αγκάγιεφ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1+1 ετών.

Προηγήθηκαν την Πέμπτη οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε επιτυχημένα ενώ υποβλήθηκε και σε Covid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισραηλινός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ατρόμητου. Εύχομαι όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν. Θέλω να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και να τον ευχαριστήσω διότι μου έδειξε ότι ήμουν η πρώτη του επιλογή για τη θέση των εξτρέμ κάτι που με έκανε να θέλω πολύ να έρθω στον Ατρόμητο. Ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες και τον πρώτο μου αγώνα μπροστά στους οπαδούς μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 21:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή στις προπονήσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας