Τελευταία ενημέρωση 11:02, 25 Απρ 2024

Κ.Ιωάννου: «Έζησα ωραίες στιγμές στον Ατρόμητο»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ζουρίδη μίλησε για τα τρία χρόνια παρουσίας του στον Ατρόμητο ο Κώστας Ιωάννου.

Το κείμενο έχει ως εξής:

«Αν και γεννήθηκε στο Περιστέρι εν τούτοις τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο Αιγάλεω. Ο λόγος για τον Κώστα Ιωάννου, έναν παίκτη υπόδειγμα που πέρα από την αξία του ξεχώριζε για το ήθος του. Αν και έπαιξε μόνο τρία χρόνια είχε πάνω από 90 συμμετοχές με τον Ατρόμητο και ο κόσμος τον αγάπησε σε μεγάλο βαθμό. Δυναμικός αμυντικός με καλή τεχνική κατάρτιση που σκοράρισε εναντίον του Αιγάλεω αλλά και του Ατρόμητου.

«Έζησα ωραίες στιγμές, η ομάδα είχε άλλη φιλοσοφία, έπαιζαν παιδιά κυρίως από το Περιστέρι όπως οι Καραλής, Αποστόλου, Ηλιόπουλος, Λιβαθηνός. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και απέκτησα πολλούς φίλους. Επί προεδρίας Ανδρέα Κουλόπουλου πήγα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έπαιξα επίσης στην Καλαμάτα, γύρισα στον Απόλλωνα και έκλεισα στον Άτταλο και στο Δάσος Χαϊδαρίου. Το ποδοσφαιρικό μου κοντέρ έχει γράψει γύρω στους 450 αγώνες. Στην συνέχεια ασχολήθηκα με την προπονητική και τα τελευταία 8 χρόνια είμαι στη Λυκόβρυση».

 Για την τωρινή πορεία του Ατρόμητου ο Κώστας Ιωάννου δήλωσε: «Είναι πολύ τυχερός  που έχει τον Γιώργο Σπανό. Από τον  2005 και μετά ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και η ομάδα αποπνέει υγεία. Έχει οργανωθεί και στις ακαδημίες ενώ βοηθάει και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης. Θα περίμενα ο κόσμος να ήταν πιο κοντά γιατί το αξίζει. Όταν έπαιζα εγώ οι κερκίδες ήταν κατάμεστες και το γεγονός αυτό μας έδινε μεγάλη ώθηση. Ο Ατρόμητος ανήκει πια στις μεγάλες  ποδοσφαιρικές δυνάμεις».

Ο Ιωάννου μένει στο Περιστέρι κοντά στη Χωράφα με την σύζυγό του Ειρήνη είναι μαζί 30 χρόνια και έχουν τρεις χώρες που ασχολούνται με το μπάσκετ».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Έφυγε» ο Α.Ποντίδας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας