Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε νέες βάσεις και νέα φιλοσοφία!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» πραγματοποίησε αφιέρωμα στην Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητου στο τεύχος Αυγούστου. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Σε νέες βάσεις και νέα φιλοσοφία ξεκίνησε  η «εκπαίδευση» των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ατρόμητου για την  αγωνιστική περίοδο 2020-21.

 Η επιστροφή του Μάρκου Δήμου στη διεύθυνση της Ακαδημίας με την ιδιότητα του Τεχνικού διευθυντή έχει επιφέρει δραστικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή πέρα από τις γνώσεις του τεχνικού επιτελείου που τον πλαισιώνει. 

Λειτουργώντας σε πρότυπα που θα την κάνουν  να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο φέρνοντας τα ανάλογα αποτελέσματα, η  Ακαδημία επενδύθηκε με σύγχρονα μέσα  ενώ δημιουργήθηκε και γυμναστήριο για πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιούν όλα τα τμήματα και ανάλογα με την ηλικία των αθλητών θα καθορίζεται η ένταση της προπόνησης.

Ξεκίνησαν δουλειά

Πέντε τμήματα της ακαδημίας έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασία για τη νέα περίοδο  και την συγκεκριμένη περίοδο πάντα σε επαφή των αθλητών με μπάλα δίνεται μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Πρώτη ξεκίνησε η Κ17 (2004) και ακολούθησαν τμηματικά η Κ16 (2005), Κ15 (2006), Κ14 (2007), Κ13 (2008). Μετά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου θα ξεκινήσουν προετοιμασία και τα υπόλοιπα τμήματα: Κ13 (2008), Κ12 (2009), Κ11 (2010), Κ10 (2011) και Κ9 (2012).

Η διοίκηση εξάλλου με ενέργειες του προέδρου της Αντώνη Πατατανέ σεβόμενη την υγεία των αθλητών και των οικογενειών τους τοποθέτησε θερμοκάμερα στην είσοδο των εγκαταστάσεων για να ελέγχει καθημερινά τη θερμοκρασία τους αφήνοντας εκτός αγωνιστικού χώρου και κερκίδων τον κορονοϊό.

-----------------------------------------

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Μάρκος Δήμος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ: Σωτήρης Θεοδώρου, Βασίλης Σπέρτος, Δημήτρης Μαυρίκος, Γιώργος Πατατανές, Θανάσης Καρόπουλος, Άγγελος Πασχαλίδης, Δημήτρης Κάππας.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Μιχάλης Φίλιππας.

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Βασίλης Κεχαγιάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Αθανάσιος Κασπίρης

 

----------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Η διοίκηση του ΑΠΣ Ατρόμητου ενημερώνει ότι τα περισσότερα τμήματα των μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων έχουν επανδρωθεί ωστόσο η Ακαδημία είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να υποβληθεί στη διαδικασία της αξιολόγησης. Για τις πιο μικρές ηλικίες, τα γραφεία του συλλόγου στο  προπονητικό κέντρο  «Νταμάρι» λειτουργούν κάθε απόγευμα για εγγραφές νέων αθλητών και ενημέρωση. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6934 291045, 6937 077916, 6979 308699.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Αύγουστος 2020 19:18