Τελευταία ενημέρωση 00:25, 24 Απρ 2024

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Άνδρες στην Τεχνική!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Ανδρική Ομάδα του Γλαυκου στην Τεχνική Κολύμβηση. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Μια "περίεργη" και πρωτόγνωρη από κάθε άποψη κολυμβητική χρονιά έφτασε στο τέλος της, αναδεικνύοντας το Γλαύκο Περιστερίου για άλλη μια χρονιά την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομάδα στη Δυτική Αττική και φυσικά στο Περιστέρι, στην κλασική κολύμβηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο ΟΑΚΑ.

Στην Τεχνική Κολύμβηση ο Γλαύκος Περιστερίου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Ανδρών και δευτεραθλήτρια ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης Ελλάδος όντας και εδώ με μεγάλη διαφορά η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομάδα στη Δυτική Αττική και στο Περιστέρι.
Μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα του Γλαύκου Περιστερίου που την αναδεικνύουν σε κυρίαρχη δύναμη στη Δυτική Αττική και παράλληλα μία από τις κορυφαίες ομάδες που διαδραματίζουν σημαντικότατο ρόλο στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρας μας.
Η γνώση, η εμπειρία και η επαγγελματική νοοτροπία του προπονητικού team της ομάδας είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο όλων των αθλητών της ομάδας μας και οι επιτυχίες θα είναι σίγουρα ακόμη μεγαλύτερες.
Επιστέγασμα όλων αυτών η κλήση στις Εθνικές Ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών & Νέων, των Τσιγγέλη Θωμά και Κουλουριώτη Νότη αντίστοιχα, για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο Λινιάνο της Ιταλίας από τις 2 έως τις 12 του ερχόμενου Οκτωβρίου.
Το Δ.Σ της ομάδας εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά της ομάδας μας και σε όλη την αποστολή της Εθνικής Ομάδας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Γκουλή 5η στον κόσμο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας