Τελευταία ενημέρωση 04:09, 25 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος του Κάναντι χτίζει χαρακτήρα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Χαρακτήρα και στόφα νικητή χτίζει με σταθερά βήματα ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι που μετά το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, το 1-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κέρδισε σήμερα και τον ΟΦΗ με 1-0 στο Περιστέρι  δείχνοντας ότι βαδίζει σε ένα δρόμο που έχει όλες τις προυποθέσεις για ένα ευτυχή τερματισμό.

Ο Νταμίρ Κάναντι είδε τους Γκαλβάο, Μουνίθ να αγωνίζονται για πρώτη φορά με την φανέλα του Ατρόμητου, κατεβάζοντας την ομάδα του με 3-4-2-1. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, με τους Γούτα, Ρισβάνη Γκαλβάο στην τριάδα της άμυνας. Στα χαφ σε ρόλο φουλ μπακ δεξιά ήταν ο Γκάλο, ενώ αριστερά ο Τομάσεβιτς. Μπουσουλάτζιτς και Σάλομον ήταν στον άξονα, με τους Ραμπέλο και Μουνίθ να αγωνίζονται ελαφρά πίσω από τον προωθημένο Μανούσο, βγαίνοντας αρκετές φορές ως φορ με το σύστημα να θυμίζει και 3-4-3.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοιδημιούργησαν περισσότερες φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τα δίχτυα του πολύ καλού Γιαννιώτη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κυριάρχησε και στα 45 λεπτά! Ο Αυστριακός, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και η ομάδα του ήταν σαφώς ανώτερη από τον ΟΦΗ. Μπορεί κλασικές φάσεις να μην είχαμε, όμως οι Περιστεριώτες έβρισκαν χώρους και πατούσαν την αντίπαλη περιοχή όποια στιγμή το ήθελαν.

Το 1-0 έγινε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες που πέρασε αλλαγή στο 57' και στο 60' έκανε την ασίστ στον Γούτα που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ μετά το 70' κάπως ανέβασε στροφές, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη. Αντίθετα όποτε οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην επίθεση ήταν απειλητικοί.

Ωστόσο, δεύτερο τέρμα δεν είχαμε στο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να σημειώνει ακόμα μια νίκη σε φιλικά...

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (75' Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46' Κιβρακίδης), Γούτας (75' Στρούγγης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (75' Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (57' Ούμπιδες), Σάλομον (75' Νάτσος), Μουνίθ (46' Γιακουμάκης), Ραμπέλο (75' Αγκάγιεφ), Μανούσος (57' Κωτσόπουλος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν), Μαρινάκης (81' Βαφέας), Διαμαντής (46' Βούρος), Γιαννούλης (77' Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (64' Ουές), Στάικος (77' Νέιρα), Σακόρ (64' Νοικοκυράκης), Βαζ (81' Μίγγος), Σαρντινέρο (64' Σουρνάκης), Γρίβας (64' Ναμπί), Γκαρκαλατζίδης (46' Φιγκεϊρέδο)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Αύγουστος 2020 19:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ19 φιλική νίκη στην Πέτρούπολη με Άρη 2-1 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας