Τελευταία ενημέρωση 01:01, 27 Μαϊ 2024

«Σκληρή» δουλειά για όλα τα τμήματα στο «Νταμάρι»!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση στο προπονητικό πρόγραμμα πραγματοποιείται η προετοιμασία  των τμημάτων της Ακαδημίας του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητου.

Μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς των μεγαλύτερων ηλικιακών τμημάτων και με την σταδιακή ενσωμάτωση των μικρότερων ηλικιών, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Μάρκος Δήμος είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών που ανταποκρίνονται πλήρως στο απαιτητικό πρόγραμμα.

Το ίδιο ευχαριστημένοι είναι και οι συνεργάτες προπονητές που δουλεύουν αγόγγυστα στο «Νταμάρι» από νωρίς το απόγευμα μέχρι την ολοκλήρωση όλου του προγράμματος.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι όλοι οι προπονητές έχουν προσωπική άποψη για τους παίκτες και την αγωνιστική κατάσταση όλων των τμημάτων προς επιβεβαίωση της βασικής στόχευσης που είναι η Ακαδημία του Ερασιτέχνη να λειτουργεί από φέτος  σε νέες και πολύ πιο στέρεες βάσεις.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γαλατά, ποδοσφαιριστή της Κ14, που υπέστη κάταγμα καρπού και θα απουσιάσει για είκοσι μέρες από τις προπονήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 21:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη Μικτή ΕΠΣΑ Βελέντζας και Μπάτος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας