Τελευταία ενημέρωση 10:44, 23 Απρ 2024

Η πρώτη (φιλική) ήττα ήρθε από τον Αστέρα και τη... ζέστη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την πρώτη φιλική ήττα μετά από έξι παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος στην Τρίπολη από τον Αστέρα με σκορ 1-0 παίζοντας επί το πλείστον με παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο τεστ με τον ΟΦΗ.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη), σε συνάρτηση με τις εκατέρωθεν δοκιμές που έγιναν, δεν «βοήθησαν» να υπάρξει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την ελαφρά υπεροχή, «πατούσε» καλύτερα και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Γιακουμάκη. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους απείλησαν με τους Τζίμα, Μουνάφο και η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0. 
 
Ο Αστέρας πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζίμας στο 52', όταν βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Οι Περιστεριώτες είχαν μετά μία καλή στιγμή με τον Γκάλο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν κυρίως μέσω στατικών φάσεων, ενώ οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος απείλησαν ουσιαστικά με τον Μπαράλες.
 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Τασουλής, Μπελόκ, Μουνάφο, Αλί Μπάμπα, Τζίμας, Ρετζίς, Ορόσκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτης, Στρούγγης, Αθανασίου,Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χαρίσης, Βέλλιος, Αγκάεφ, Γιακουμάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 18:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στον ΑΟ Ιλίου το Σάββατο η Κ19 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας