Τελευταία ενημέρωση 00:16, 18 Απρ 2024

Fentagin:«Άγγελος Ράμφος ή τίποτα...τώρα»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αντιπροσωπεία του συνδέσμου Fentagin βρέθηκε στο Κ.Υ.Β.Ε. το πρωί της περασμένης Παρασκευής, προκειμένου να παρέμβει στο δημοτικό συμβούλιο.
Σε ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρονται τα εξής:
«Η κίνηση μας να παραβρεθούμε στον συγκεκριμένο χώρο είχε σαν μοναδικό σκοπό να τελειώσει το συντομότερο η φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται γύρω από την ονομασία του γηπέδου. Η αδιαφορία και το "κρυφτό" που παίζουν διάφοροι όλο αυτό το διάστημα δεν μας άφησε άλλο περιθώριο από το να επιλέξουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς και κυρίως κάτω από το τραπέζι.
Δυστυχώς η μισάωρη καθυστέρησή μας, δεν μας επέτρεψε να προλάβουμε από κοντά όλους αυτούς που με τις αποφάσεις τους κρίνουν την ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Ο λόγος είναι πως -οι ΑΔΙΚΑ- απολυμένες εργαζόμενες τως βρεφονηπιακών σταθμών είχαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και όπως είναι λογικό και επόμενο η δημοτική παράταξη του Παχατουρίδη -όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε- βρήκε σαν δικαιολογία τον συνωστισμό και αποχώρησε από τον χώρο διεξαγωγής του συμβουλίου.
Μόλις σήμερα μαθαίνουμε πως από εδω και πέρα τα δημοτικά συμβούλια θα γίνονται διαδικτυακά, μέσω τηλεδιασκέψεων. Με λίγα λόγια βρήκαν πάτημα έτσι ώστε ο απλός λαός, που είτε τους ψήφησε είτε όχι, να μην έχει δικαίωμα παρουσίας και γνώμης.
Αυτή είναι η χυδαία νοοτροπία που κουβαλάει η παράταξη που καθορίζει το μέλλον του δήμου μας. Δεν πειράζει εμείς έχουμε τον τρόπο μας. Άλλωστε το αναφέραμε από κοντά στο δεξί χέρι του δημάρχου, τον Μπέτση, την ίδια μέρα αφού αργότερα κάναμε μια βόλτα από το δημαρχείο.
Υγ1: ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ η ΤΙΠΟΤΑ...ΤΩΡΑ...
Υγ2: Ότι και να κάνετε,όπου και να πάτε..Θα σας βρίσκουμε...
Υγ3: Αυτο ήταν απλά η αρχή, από εδώ και πέρα θα δουλεύετε αποκλειστικά και μόνο γύρω από το όνομα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, του μοναδικού πρεσβευτή της πόλης. Οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν, αν τους δώσετε λόγο ύπαρξης θα σας τελειώσουμε μαζί με αυτούς.
Υγ4: Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στις 14 εργαζόμενες των βρεφονημιακών σταθμών που απολύθηκαν γιατί δεν είναι δημότες Περιστερίου και οι ψήφοι τους δεν έχουν αξία για κάποιους. Η νύχτα και η βιτρίνα προφανώς και έχουν περισσότερη αξία για κάποιους και ας μην είναι πολίτες της πόλης μας. Δεν θα επεκταθούμε γιατί θα θίξουμε πολλούς...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Mαθημένοι να μην τα παρατάμε ποτέ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας