Τελευταία ενημέρωση 17:50, 25 Απρ 2024

Η πρώτη αποστολή της χρονιάς αύριο με Βόλο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Χωρίς τους Βέλλιο, Γκαλβάο και Μπουσούλατζιτς ανακοινώθηκε από τον Νταμίρ Κάναντι η πρώτη αποστολή του Ατρόμητου για τη νέα χρονιά εν όψει του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Βόλο στο Περιστέρι.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο το Βόλο στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της χρονιάς.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Γκαλβάο που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ο Οικονομίδης που ακολουθεί πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ένταξης με την υπόλοιπη ομάδα και οι Βέλλιος και Μπουσούλατζιτς για λόγους τακτικής.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νικηφόρα πρεμιέρα ο Ατρόμητος Κ19 (1-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας