Τελευταία ενημέρωση 12:08, 24 Απρ 2024

Κακή εμφάνιση, κακή αποβολή, κακή ήττα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ομάδα θα τον βρει το δρόμο της αλλά ξεκίνησε με ανηφόρα. Έκανε κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα κόντρα στο Βόλο και την πλήρωσε με μια κακή ήττα (0-1) κυρίως λόγω της κακής (και αδικαιολόγητης) κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Ρισβάνης με δύο κίτρινες στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στην επιστροφή του στον πάγκο του Ατρόμητου, ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 3-4-3. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Γκάλο, Ρισβάνη και Γούτα στην τριπλέτα των στόπερ. Κιβρακίδης-Τομάσεβιτς τα δύο μπακ-χαφ με τους Ούμπιδες, Σάλομον στον άξονα. Αγκάγιεφ και Ραμπέγιο πλαισιώναν τον Μανούσο στην τριάδα της επίθεσης.

Με 4-2-3-1 παρέταξε στο ντεμπούτο του ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ τον Βόλο. Ο Γκαραβέλης στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες και Φεράρι στην άμυνα. Ριένστρα, Μπαριέντος τα δύο χαφ, με τους Γκουαροτσένα, Μαρτίνες και Περέα να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Δουβίκα.

Το ματς

Νευρικό ξεκίνημα, με πολλά νεύρα, μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν στον αγώνα. Ο Βόλος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών όταν ο Γκουαροτσένα έπιασε την... βολίδα, αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Γιαννιώτης έδιωξε. Ο Ατρόμητος ναι μεν είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις, να απειλήσει και κυρίως να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Οι παίκτες του Κάναντι τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όπου δεν είχαν καλές επιλογές και το παιχνίδι τους ήταν φλύαρο.

Στο 40ο λεπτό οι Περιστεριώτες έφτιαξαν τη μοναδική τους φάση, αλλά ο Τομάσεβιτς που σηκώθηκε ολομόναχος στην αντίπαλη περιοχή δεν κατάφερε να βρει εστία με την κεφαλιά που επιχείρησε. Το ματς έδειχνε να πηγαίνει... σβηστά και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην ανάπαυλα, αλλά ο Ρισβάνης πήγε με τον αγκώνα σε εναέρια μονομαχία με τον Περέα και αντίκρισε σωστά την δεύτερη κίτρινη (σσ. στο 36΄την πρώτη) και συνεπώς κόκκινη κάρτα στο 45'+2' αφήνοντας τον Ατρόμητο με παίκτη λιγότερο. Στα... καπάκια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρομερή φάση για να προηγηθούν, αλλά ο Γιαννιώτης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Δουβίκα.

Ο Κάναντι προσπάθησε στην ανάπαυλα να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας του και να διορθώσει το κενό που άφησε ο Ρισβάνης. Στρούγγης και Μουνίθ μπήκαν στις θέσεις των Ραμπέγιο και Αγκάγιεφ, με τον Λόπεθ να κάνει και αυτός την κίνησή του, περνώντας στο ματς τον Μπαρτόλο αντί του Γκουαροτσένα που είχε κάρτα και... μπόλικα νεύρα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος είχε ξανά την υπεροχή και το βασικό ήταν πως δεν απειλούνταν. Απείλησε μάλιστα πρώτος στην επανάληψη αλλά το τελείωμα του Μανούσου μέσα και δεξιά από την περιοχή πέρασε πολύ ψηλά άουτ!

Οι δύο προπονητές συνέχισαν τις κινήσεις τακτικής από τον πάγκο, προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο για να δώσουν το κάτι που έλειπε από τις ομάδες τους και να τις κάνουν πιο επιθετικές. Τα λεπτά περνούσαν, το ματς ήταν κακό από άποψη θεάματος, ρυθμού και φάσεων. Και ξάφνου, ο Βόλος... πάγωσε τον Ατρόμητο στο 77ο λεπτό. Ο Φεράρι έκανε φανταστική ατομική προσπάθεια, αδειάζοντας στην τελευταία του ντρίμπλα με ποδιά τον Γκάλο και στη συνέχεια έκανε γύρισμα... ξυραφιά, με τον Δουβίκα να σκοράρει με προβολή για το 1-0. Ο Ατρόμητος ήταν αναγκασμένος να κυνηγήσει το γκολ και έφτασε κοντά σε αυτό πολύ γρήγορα (80'), όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε με υπερένταση το ωραίο διαγώνιο σουτ του Ραμπέγιο, κρατώντας το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους!

Οι παίκτες του Κάναντι είχαν βγει μπροστά και προσπαθούσαν, έστω και με παίκτη λιγότερο, να ψάξουν για το γκολ της ισοφάρισης και σε μια κόντρα την... πάτησαν όταν ο Γούτας βρήκε με το τάκλιν τον Δουβίκα και ο Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα. Εκεί απ' όπου ο Μπαριέντος με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Γιαννιώτη, που έπεσε σωστά, έγραψε το τελικό 2-0 και σφράγισε το σπουδαίο τρίποντο του Βόλου στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο!

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84' Χαρίσης), Ούμπιδες (84' Ενσικουλού), Σάλομον, Αγκάγιεφ (46' Στρούγγης), Ραμπέλο (46' Μουνίθ), Μανούσος (65' Γιακουμάκης)

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4' Κρητικός), Περέα (81' Γέντρισεκ), Μαρτίνες (66' Κιάκος), Γκουαροτσένα (46' Μπαρτόλο), Δουβίκας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 13:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας