Τελευταία ενημέρωση 15:52, 11 Απρ 2021

Ο γιατρός Γ.Σπηλιώτης Β' αντιπρόεδρος στον Ατρόμητο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο πρόσωπο προστέθηκε στο Δ.Σ του Ατρόμητου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου.
Πρόκεται για τον ιατρό Γιάννη Σπηλιώτη, που αναλαμβάνει καθήκοντα Β' αντιπροέδρου.

Αναλύτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Σπηλιώτης αναλαμβάνει καθήκοντα Β’ Αντιπροέδρου και από σήμερα αποτελεί νέο μέλος στο Δ.Σ. της ομάδας.

Ο κ. Σπηλιώτης Γιάννης σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκεί πραγματοποίησε και τη διδακτορική του διατριβή.
Η μετεκπαίδευση του έγινε στην Αμερική, στη Γαλλία και στη Γερμανία.

\Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στα ακόλουθα πανεπιστήμια : Μονπελλιέ το 2002 , Χαϊδελβέργης το 2003, Ουάσιγκτον το 2005 και Παρισιού το 2008. Τον Μάϊο του 2016 εξελέγη επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τορ Βεργκάτα (TOR VERGATA) της Ρώμης ενώ τον Νοέμβριο 2016 του απονεμήθηκε στην Ουάσιγκτον DC ο τίτλος του εκπαιδευτή (mentor) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης.

Από το 2009 έως τον Σεπτέμβριο 2017 ήταν Συντονιστής Διευθυντής στο Α’ Χειρουργικό τμήμα του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στον Πειραιά.
Από το 2013 έως 2017 ήταν Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας στο ίδιο νοσοκομείο.
Από το Σεπτέμβριο του 2016 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υγείας για την υγειονομική ανασυγκρότηση των χωρών της Μέσης Ανατολής.
Από τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας & Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών-Μαρούσι, European School of Peritoneal Surface Oncology (ESPSO)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο «χρυσοκέφαλος» Δημήτρης Γούτας! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας