Τελευταία ενημέρωση 04:08, 20 Απρ 2024

Παπανικολόπουλος: «Κάναμε λάθος επιλογές»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ορισμένες λανθασμένες επιλογές απέδωσε ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος την ήττα της ομάδας στον τελικό του 1ου Super Cup, τον οποίον χαρακτήρισε σκληρό παιχνίδι τακτικής.

Ο προπονητής του Περιστερίου, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του τελικού είπε:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την κατάκτηση του 1ου Super Cup. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση. Είδαμε τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια για την εποχή, ύστερα από έξι μήνες αποχής. Έκανε καλό σε όλες τις ομάδες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, με τα επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του Προμηθέα. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να έχουμε μια διαφορά πριν δεχθούμε το τρίποντο του Γιαννόπουλου τέλος του τρίτου δεκαλέπτου».

Και πρόσθεσε:«Μαζί με την κούραση, το χρονικό διάστημα στο οποίο έκανε το σερί του ο Προμηθέας, μάς έφερε πίσω και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, κάνοντας λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι και δίνοντας κάποια σουτ σε παίκτες που δεν έπρεπε στο αμυντικό. Είναι νωρίς στη σεζόν. Ήταν πολύ καλά τεστ για όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα κι ελπίζουμε να τα βρούμε μπροστά μας, στην διάρκεια του πρωταθλήματος».

Όταν ρωτήθηκε για τα τρίποντα της ομάδας του, σχολίασε:«Δεν νομίζω ότι η πρώτη επιλογή της ομάδας είναι το τρίποντο. Η πρώτη επιλογή είναι η μεταφορά της μπάλας από πλευρά σε πλευρά. Είχαμε καλές επιλογές στο χθεσινό παιχνίδι. Τώρα στο σημερινό παιχνίδι, με την άμυνα του Προμηθέα, πρέπει να βρεις τους αυτοματισμούς, με τις αλλαγές, τις τριπλές αλλαγές που παίζουν, ποιον παίκτη θα "σημαδέψεις" και πού θα μπεις. Είναι νωρίς στη σεζόν για να τα βρούμε τόσο γρήγορα. Δεν περιμέναμε κι ένα παιχνίδι ρυθμού, όπως το χθεσινό, που σαφώς με το ποσοστό το οποίο σουτάραμε, είχαμε καλύτερο ρυθμό. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι και τακτικής. Βγαίνουν συμπεράσματα και σίγουρα έχουμε πράγματα να διορθώσουμε στις αποφάσεις μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκρέι:«Αναλαμβάνω την ευθύνη» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας