Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πλήρωσε» τις απουσίες στο ντέρμπι

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
O Hρακλής πλήρωσε τις απουσίες βασικών παικτών του και ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με την Άμιλλα με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε λίγο καλύτερα και να ανοίγουν το σκορ στο 19′ όταν ο Φούρλας βρήκε τον Γιώτη που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η αμιλλα άγγιξε την ισοφάριση στο 44′ αλλά η κεφαλιά του Πούλιου πέρασε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα, και στο 56′ ο Γιώτης πλάσαρε αλλά ο Τζαβάρας έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέα καλή ευκαιρία όταν ο Καραλής βρέθηκε απέναντι στον Γεροντάκη αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια. Στη συνέχεια η Αμιλλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, και έφτασε στην ισοφάριση στο 73′ όταν ο Δέγκλερης σέντραρε και ο Καλαμπαλίκης με κεφαλιά έκανε το 1-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.  Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87′ όταν ο Χάλαρης σέντραρε και ο Πούλιος  με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Τσολακίδης Λ., Καραγεώργος.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Κατσαμάς (46′ Δέγκλερης), Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Σωτηρίου  (55′ Κλαυδιανός), Ζήκος, Μπότης (78′ Κασιμάτης), Τζαβάρας (60′ Μπερνικόλας), Πούλιος, Κοπανάς, Πουλέρι (46′ Καλαμπαλίκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος (75′ Ζάρκαλης), Δρουγουνάκης, Βλάσσης, Γιαννακόπουλος, Ασφής, Γιώτης, Πέτκοβ (75′ Νίτας), Φούρλας, Βαρδαραμάτος (49′ Καραλής), Καλογήρου (58′ Μήτρος).

Πηγή stoplexto.gr