Τελευταία ενημέρωση 22:39, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον 23χρονο μέσο Στάθη Χατζηλάμπρο που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και η διοίκηση του Ιεροθέου τον παρουσίασε ως δημιούργημα των ακαδημιών του Λεβαδειακού, έκφραση που ουδέποτε έχει χρησιμοποιήσει όταν παίρνει παίκτες από τον Ατρόμητο. Λες και η ακαδημία του Λεβαδειακού είναι κάτι το σημαντικό...  Για την ιστορία, το επίθετο του παίκτη είναι Χατζηλάμπρος και όχι Χατζηλάμπρου που αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Αγίου Ιεροθέου ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Χατζηλάμπρου. Η διοίκηση της ομάδας μας προχώρησε σε ακόμη μια υπέρβαση προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να σταθεί με αξιώσεις στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο 23χρονος μέσος αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών του Λεβαδειακού μετρώντας και επαγγελματικές συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας. Αυτό δείχνει ότι με την ποιότητα του αναμένεται να κάνει τη διαφορά. Καλωσορίζουμε τον Στάθη Χατζηλάμπρου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

Ο Χατζηλάμπρος έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό και Θήβα. Έχει 7 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα 1, 4 συμμετοχές στη Β' εθνική και 27 συμμετοχές στη Γ' Εθνική.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 10:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό στη Σαντορίνη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας