Τελευταία ενημέρωση 06:47, 26 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την τελευταία προσθήκη με την απόκτηση του  28χρονου επιθετικού, Μπόγιαν Μάτιτς (ύψους 1,91) θα κάνει τις επόμενες μέρες ο Ατρόμητος καλύπτοντας και το τελευταίο κενό στο ρόστερ του. Οι περιστεριώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Παρτιζάαν και οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο παίκτης είχε αποκτηθεί, κατόπιν εισήγησης του προπονητή, Σάβο Μιλόσεβιτς από τη Βοϊβοντίνα, ωστόσο δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που περίμενε και ζήτησε να αποχωρήσει ώστε να πάει σε μια ομάδα που θα υπολογίζεται πολύ περισσότερο. Σε αυτό το σημείο μπήκε ο Ατρόμητος και δύσκολα θα υπάρχει εμπλοκή της τελευταίας στιγμής με τους Σέρβους.  Το πιο πιθανό είναι στη συμφωνία να τεθεί και μία οψιόν αγοράς, εφόσον ο Ατρόμητος θελήσει στο τέλος της σεζόν να κάνει τον παίκτη δικό του.
Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 9 συμμετοχές, οι περισσότερες εκ των οποίων ολιγόλεπτες, με τα καλύτερά του νούμερα να τα έχει σημειώσει την περσινή σεζόν, που είχε 32 συμμετοχές και 13 γκολ. Εκτός από τη χώρα του, έχει παίξει και μία χρονιά στη Σεούλ, στο πρωτάθλημα της Ν. Κορέας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μάτιτς κι επίσημα για το ρόλο του «εκτελεστή»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας