Τελευταία ενημέρωση 16:40, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mια εικόνα που κυριολεκτικά σου ανοίγει την καρδιά αντικρύζει καθημερινά κανείς στο προπονητικό κέντρο «Νταμάρι», με τα δεκάδες παιδιά, μικρά και μεγάλα, να φορούν τη φανέλα με το αστέρι και να απολαμβάνουν το όνειρο τους.  Τέσσερα από αυτά τα «αστεράκια» παραχώρησαν στο «Αθλητικό Περιστέρι» την πρώτη συνέντευξη της ζωής τους, με τη δική μας ευχή να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ -ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

«Έχω γεννηθεί το 2007 και αγωνίζομαι στην ομάδα Κ14. Στον Ατρόμητο είμαι από 4,5 ετών, όταν έκανα δηλαδή τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο. Ήρθα γιατί οι γονείς μου είχαν μάθει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και τώρα πια μπορώ να σας πω ότι κάθε φορά που έρχομαι στο «Νταμάρι για προπόνηση νιώθω σαν να έρχομαι στο σπίτι μου. Εκείνο που έχω κρατήσει βαθιά μέσα μου είναι οι φιλίες που έκανα αλλά και οι εμπειρίες παίζοντας σε διάφορα τουρνουά που μας έχουν κάνει πιο δυνατούς. Πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές που μας έκαναν οικογένεια αλλά είναι και πολύ ευχάριστο όταν συναντάμε παιδιά που έχουν φύγει,  ως αντίπαλους σε άλλες ομάδες. Παρακολουθώ τακτικά τους αγώνες του Ατρόμητου και από τους παίκτες όλα αυτά τα χρόνια θα ξεχωρίσω τον Ναπολεόνι που μου άρεσε πάρα πολύ και τον Ούμπιντες σε πιο μικρή ηλικία. Από τους παίκτες του εξωτερικού που μου αρέσουν γιατί παίζουν στη θέση μου είναι οι Τσάβι και Ινιέστα. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ επαγγελματικά στον Ατρόμητου και μετά να πάρω μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα».

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Έχω γεννηθεί το 2007 και είμαι μέλος του Ατρόμητου Κ14. Αγωνίζομαι στη θέση του κεντρικού αμυντικού και βρίσκομαι εδώ από το 2017. Προηγούμενη ομάδα μου ήταν ο Ολυμπιακός Αιγάλεω γιατί εκεί ήταν  κάτι φίλοι μου, όμως όταν κατάλαβα καλά το ποδόσφαιρο ήρθα στον Ατρόμητο γιατί πίστευα ότι εδώ έχω μέλλον. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μου πρότεινε να έρθουμε και φυσικά γνώριζα ότι ήθελε να κάνει το καλύτερο για εμένα. Περνάμε πολύ ωραία με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κύριο Θανάση είμαστε μια αληθινή οικογένεια. Μας μαθαίνουν να έχουμε ομαδικότητα και να μην λειτουργούμε ατομικά γιατί ένας από εμάς  αν δεν παίξει καλά δεν θα παίξει καλά όλη η οικογένεια. Το όνειρο μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γι’ αυτό ήρθα στον Ατρόμητο. Πριν από τους αγώνες φροντίζω να χαλαρώνω  στο κρεβάτι μου, να έχω φάει το σωστό γεύμα για να μπορέσω να αποδώσω καλύτερα.  Οι προπονητές μας λένε συνεχώς να είμαστε πρώτα καλοί μαθητές και το τηρούμε γιατί αν δεν είσαι καλός στο σχολείο θα βγει και στο ποδόσφαιρο».

 ΤΑΣΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Έχω γεννηθεί το 2008 και ανήκω στην Κ13 του Ατρόμητου.. Είμαι από το Ίλιον αλλά ήρθα στον Ατρόμητο από τεσσάρων ετών γιατί είχαμε ακούσει τα καλύτερα πράγματα για την ακαδημία και οι γονείς μου αποφάσισαν να με φέρουν εδώ γιατί πίστευαν ότι έκαναν το καλύτερο για εμένα. Αγωνίζομαι στη θέση του αριστερού αμυντικού αλλά και ως στόπερ. Μου αρέσει πάρα πολύ που παίζω στον Ατρόμητο και κάθε μέρα ανυπομονώ να έρθω στην προπόνηση να συναντήσω τους φίλους μου και τους προπονητές μου που μας συμβουλεύουν να γίνουμε πρώτα καλοί άνθρωποι χρήσιμοι στην κοινωνία και μετά καλοί ποδοσφαιριστές. Το όνειρο μου είναι να γίνω ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και να παίξω κάποτε σε ομάδα του εξωτερικού. Από τους παίκτες του Ατρόμητου μέχρι πέρσι θαύμαζα τον Κατράνη γιατί είμαστε  στην ίδια θέση και παρακολουθούσα πως έπαιζε. Τώρα ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Κιβρακίδης που έχει παίξει και αριστερό μπακ όταν η ομάδα τον χρειάζεται».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΡΓΙΑΣ

«Αγωνίζομαι στην Κ13 του Ατρόμητου και είμαι γεννημένος το 2008. Στην ακαδημία ήρθα πριν από τρία χρόνια. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο στα Άνω Λιόσια και  όταν οι γονείς μου έμαθαν ότι ο Ατρόμητος έχει την καλύτερη Ακαδημία  με έφεραν εδώ για ένα καλύτερο μέλλον. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στον Ατρόμητο, διασκεδάζω και μαθαίνω παράλληλα πολλά πράγματα από τους προπονητές μας που είναι πάντα δίπλα μας. Μας λένε να μην τα παρατάμε ποτέ και να προσπαθούμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αγωνίζομαι στη θέση του δεξιού μπακ αλλά μπορώ και στην αριστερή πλευρά. Τα ινδάλματά μου είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο  Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ. Από τους παίκτες του Ατρόμητου θαυμάζω κι αγαπώ τον Ούμπιντες γιατί έχει προσφέρει πολλά και παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλος σε ηλικία ακόμη είναι χρήσιμος στον προπονητή. Θέλουμε να είμαστε επίσης καλοί μαθητές στο σχολείο γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 17:10
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας