Τελευταία ενημέρωση 05:50, 26 Απρ 2024

Διαβάστε τη στήλη της Ρουμπίνης στο «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

----- «Αρέσω παιδί μου αρέσω πώς να το κάνουμε»!. Φιλαράκια μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω γιατί όπως μαθαίνω όταν παίρνετε στα χέρια σας την εφημερίδα το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να ξεκινήσετε την ανάγνωση από εμένα. Οποία χαρά και τιμή να είμαι τόσο περιζήτητη. Μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω με το ίδιο πάθος και με το ίδιο ύφος. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα.

----- Για να καταλάβετε τι απήχηση έχω!. Δεν…προλαβαίνει η εφημερίδα να φθάσει στα σημεία της διανομής και αμέσως πέφτουν τα τηλέφωνα. Είδες τις έγραψες η Ρουμπίνη; Γιατί το έγραψε; Άμα γράψω δέκα καλά φίλοι μου κανείς δεν θα με πάρει για ευχαριστώ. Άμα γράψω ένα κακό θα μου στείλουν μηνύματα, εξώδικα, απειλές. Βρε πως είναι η ζωή!.

----- Να θυμάστε φίλοι μου θέλω ένα πράγμα. Πάντα θα είσαι ο κακός σε μια ιστορία που διηγείται λάθος. Γι’ αυτό και την ιστορία να την μαθαίνετε  και από τις δύο πλευρές και ποτέ από τη μια. Σας το λέω αυτό γιατί πολλές φορές ακούνε κάποιοι τη μια πλευρά και βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα αφού δεν έχουν ακούσει την άλλη.

---- Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη και παραδέχομαι τα λάθη μου όχι σαν κάποιους άλλους. Που δεν έγινε όμως σκόπιμα αλλά από αμέλεια. Εκτός από τον Μανώλη Τσαγκιώτη, όπως έγραψα στο προηγούμενο τεύχος, ένας ακόμη Δημοτικός Σύμβουλος που τιμά το ρόλο του χωρίς να έχει πάρει κάποιο αξίωμα είναι ο Τάκης Παναγιωτόπουλος από το Μπουρνάζι. Με δεύτερη θητεία στην πλάτη του είναι ένας απόλυτα σωστός  Δημοτικός Σύμβουλος.

----- Το θέμα με τη φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης δεν είναι τωρινό αλλά διαχρονικό. Και δεν είναι μόνο το Περιστέρι, σε όλες τις πόλεις της Αθήνας τα ίδια γίνονται. Τις προάλλες, «ποντικοί» μπήκαν μέσα στο κοντέινερ του Άγιου Ιερόθεου  στο γήπεδο της Χωράφας και έκλεψαν ρουχισμό και όργανα. Που προορίζονταν μάλιστα για παιδιά.  Άντε και τα πήραν, που θα πάνε να τα πουλήσουν και πόσα θα πιάσουν; Όταν είσαι ξεδιάντροπος τα παιδιά θα σκεφθείς;

----- Μου κάνει  την τιμή να με διαβάζει ο Ρούμπας και μάλιστα στις διακοπές του αλλά  «πρόεδρε», επειδή σου αρέσει να σε αποκαλούν έτσι, με γυαλιά ηλίου δεν μπορείς να διαβάσεις το «Αθλητικό Περιστέρι». Άλλο η μόστρα, άλλο το διάβασμα. Αφού τα έχεις τα γυαλάκια του διαβάσματος γιατί τα αφήνεις παρατημένα στο τραπεζάκι και προσπαθείς να με διαβάσεις με τα γυαλιά ηλίου;  Κανονικά έπρεπε να βάλω τη φωτογραφία που ανάρτησες αλλά δεν χαραμίζω το χώρο μου.

---- Να γυρίζεις φίλοι  βράδυ από τον Πειραιά στο Περιστέρι διασχίζοντας τη Θηβών. Σκοτάδια στην αρχή, ο φωτισμός  γίνεται κάπως καλύτερος μπαίνοντας στο Αιγάλεω χωρίς σπουδαία πράγματα αλλά μόλις περνάς την Καβάλας και έρχεσαι  στο Περιστέρι να καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά. Σαν να οδηγείς μέρα. Μικρές λεπτομέρειες που άμα τις προσέξεις κάνουν τη διαφορά.

---- Τύφλα να έχουν οι «Άγριες Μέλισσες». Σαν το «Διαφάνι» μου παρομοίωσε την πόλη μας,  μια φίλη βλέποντας και παρατηρώντας όσα συμβαίνουν. Και δεν απέχει μακριά ο παραλληλισμός. Εξάλλου οι ιστορίες που εκτυλίσσονται στο «Διαφάνι» μπορεί να είναι προϊόν μυθοπλασίας αλλά ποιος μου λέει ότι δεν μπορούν να συμβούν και στην πραγματικότητα. Για μένα γίνονται όλα αυτά για να έχω ψωμί για αύριο φιλαράκια μου.

---- Μου το είπε ένας παλιός συμπολίτης μας και αυτό που θα διαβάσετε είναι είδηση. Ο  showman Γιώργος Μαρίνος που είναι πια 81 ετών έχει ρίζες από το Περιστέρι. Ο πατέρας του Αλέξανδρος, έκανε εξορία στη Μακρόνησο, είχε μαγαζί στο Περιστέρι αλλά επειδή δεν μπόρεσε να δεχθεί τη διαφορετικότητα του παιδιού του οι δρόμοι τους χώρισαν πολύ σύντομα πριν ακόμη ξεκινήσει την σπουδαία του καριέρα.

---- Επειδή έχουν ξεκινήσει ερευνητικές επαφές με διπλωματικό χαρακτήρα δεσμεύομαι να κάνω πάσο. Οι «μεγάλες» δυνάμεις έχουν μπει στη μέση για να γεφυρώσουν το χάσμα που κανονικά έπρεπε να είχε γεφυρωθεί όχι προ ημερών ή προ μηνών αλλά προ ετών. Ποτέ δεν είναι όμως αργά. Και θα σας ενημερώσω όποια και αν είναι η κατάληξη γιατί θα αναρωτιέστε τι έπαθε η Ρουμπίνη και κάθεται στα αβγά της.                                                                                                            Η Ρουμπίνη

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 17:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Καραλής ελεύθερος από Ελευσίνα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας