Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε βαθμό στα Εξάρχεια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα φοβερό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, Αστέρας Εξαρχείων και ΑΕ Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου που έκανε χατ-τρικ, αλλά  στάθηκαν πολύ άτυχοι, αφού είχαν τέσσερα (!!!!) δοκάρια, και έχουν πλέον 5 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Περιστερίου έχει 4 βαθμούς.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 με πέναλτι στο 27’ που εκτέλεσε ο Παπανικολάου, αλλά  οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Παρλακίδη στο 30’. Στο 42’ και πάλι ο Παπανικολάου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αστέρα κάνοντας το 2-1, αλλά με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Χαλικιά. Οι γηπεδούχοι στο 49΄ είχαν δοκάρι με τον Φασσέα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε  στο 56’ η προσπάθεια του  Τόσκα. Στο 61′ ο Χαλικιάς με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-3,  ενώ Μότσκα στο 73’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, Στο 82’ ο Παπανικολάου με νέο πέναλτι πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και έκανε το 3-3. Το κεεσέντο των δοκαριών για τον Αστέρα ολοκληρώθηκε στο 89′ με την προσπάθεια του Στούμπου.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Φραγκουλόπουλος, Καράμπαλης, Φιλιππόπουλος (80’ Μποσνιάκου), Γιούρκεβιτς, Φασσέας (58’ Λένγκου), Καρδαμίτσης (46’ Καραγκούνης), Στούμπος, Τουμαζάτος (62’ Κωνσταντόπουλος), Παπανικολάου, Μότσκα, Τόσκα.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Νίκας, Καράπαπας, Σοϊλές, Σμυρνιώτης, Στρέμπας (82’ Γουναρίδης Ν.), Παρλακίδης, Χαλικιάς (90’ Γουναρίδης Δ.), Ξούρας (57’ Ζαχαριάς), Αντωνουσάκης (82’ Καππάτος).

Πηγή: stoplexto.gr