Τελευταία ενημέρωση 07:51, 25 Απρ 2024

«Σε ένα χρόνο πήρα όσα 8 χρόνια στον Ατρόμητο»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στο Περιστέρι, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άγιο Ιερόθεο,  πήγε στον Ατρόμητο Πειραιώς και όταν είχε αρχίσει να ανατέλλει το ποδοσφαιρικό του άστρο ήρθε στον Ατρόμητο τον Ιούνιο του 1983.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΡΙΔΗ

Το κοντέρ έγραψε 252 συμμετοχές και 14 γκολ. Ήταν αρχηγός μέσα κι έξω από το γήπεδο. Πολλές φορές υποκαθιστούσε τους προπονητές δίνοντας εντολές στους συμπαίκτες του. Έφυγε κάνοντας χρήση της οκταετίας πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

«Μόνο καλές στιγμές και ωραίες» μου λέει ότι έχει να θυμηθεί από τον Ατρόμητο και συνεχίζει: «Το 90% των ποδοσφαιριστών ήμασταν φίλοι και κάναμε παρέα εκτός γηπέδου. Είχα τη χαρά να παίξω με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές απλά ενδεικτικά αναφέρω τους Καραλή, Νάστο, Αποστόλου, Τσιαντάκη, Μπολάκη, Ρίκο, Ρυμική, Σάσσαλο αλλά και τους αείμνηστους Βασιλόπουλο, Ζαραβέλη». Για το πώς ήρθε στον Ατρόμητου μου είπε: «Με πρότειναν ο Ράμφος, ο Κώστας Μισαηλίδης και ο Παντελίδης».  Για τους προπονητές που συνεργάστηκε τόνισε ότι:« Όλοι άφησαν το στίγμα τους, δεν είχα πρόβλημα με κανένα, θέλω να κάνω όμως ειδική αναφορά στους Τζανετουλάκο, Στολίγκα, Δαρίβα και Σταματιάδη».

Και ο Σταύρος Ηλιόπουλος συνεχίζοντας να εξιστορεί μου είπε: «Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα ήταν τεράστια. Αξέχαστη είναι η διοίκηση των φιλάθλων με πρόεδρο τον Βασίλη Πέτρου, αργότερα βοήθησαν σημαντικά όταν πέσαμε Δ’ Εθνική οι Τσίκος και Σταθάκης. Από τους παράγοντες πρέπει να αναφέρω τους Κουλόπουλο, Δούρο, Κοντόπουλο, Γιώργο και Δημήτρη Ελευθερίου οι οποίοι όλη την ημέρα ασχολούνταν με τον Ατρόμητο. Όταν έφυγα και πήγα στα Λιόσια πήρα τόσα χρήματα όσα είχα πάρει μαζί στα 8 χρόνια θητείας μου στον Ατρόμητο». Για τον σύγχρονο Ατρόμητο, είπε τα εξής: «Έχει πετύχει μεγάλα πράγματα και όλα αυτά γιατί είναι ηγέτης του ο Γιώργος Σπανός. Εξακολουθώ να παρακολουθώ την ομάδα κι έχω συχνή επαφή με τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Άλλωστε δούλεψα ως βοηθός των Κοκότοβιτς, Κάμπος αλλά και για τρία χρόνια στην Κ19. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει μια πετυχημένη πορεία ως προπονητής επί σειρά ετών, φέτος εργάζεται στον Αχαρναϊκό. Η σύζυγος του είναι η Σοφία, έχει δύο κόρες τη Γεωργία και τη Μαρία ενώ τον έχει απογειώσει ως παππού η εγγονή του Ραφαέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Νίκος Τσιαντάκης έγινε σήμερα 57! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας