Τελευταία ενημέρωση 21:07, 18 Απρ 2024

Δείχνει τα..δόντια του με το καλημέρα το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με «κεκτημένη ταχύτητα» από τη νίκη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο ανδρών επί του Πανιωνίου στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», ο ΓΣ Περιστερίου έδειξε τα «δόντια» του στον Άλιμο κερδίζοντας (8-6) τον Υδραϊκό και έκανε το «2 στα 2»!

Οι κολυμβητές του Κώστα Λούδη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Έδειξαν αν μη τι άλλο με αυτό τον τρόπο ότι δικαίως δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες για την φετινή πορεία του ΓΣ Περιστερίου στην Α1 Πόλο ανδρών.

Με όπλο την καλή άμυνα και λύσεις στην επίθεση οι κολυμβητές του Κώστα Λούδη έλεγξαν τον ρυθμό και με το 1-3 στο δεύτερο 8λεπτο διατήρησαν την διαφορά ως το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Παϊρακταρίδης.

Τα 8λεπτα: 2-2, 1-3, 2-2, 1-1.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Στατσένκο, Μακαντάνης, Μπακάς, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Φρόλοφ, Μπλάνης 1, Αργυρόπουλος Κ., Φώσκολος 3, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Μπάκας, Χατζηγούλας 1.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τσιρτσής, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ντέρμπι με τον ιστορικό Εθνικό στη Χωράφα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας