Τελευταία ενημέρωση 10:54, 23 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις ιδιόμορφες δυσκολίες του αγώνα του Περιστερίου με τον Ιωνικό Νικαίας για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League επεσήμανε ο Γιάννης Αθηναίου, γράφοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.


«Έπειτα από ένα νικηφόρο παιχνίδι, που ήταν πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο, για το Basketball Champions League κόντρα στην Ρίτας Βίλνιους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός.

Είθισται ύστερα από μεγάλες νίκες, τα παιχνίδια να είναι ακόμη πιο δύσκολα, γιατί σίγουρα το μυαλό χαλαρώνει και εμφανίζεσαι ανέτοιμος. Γι’ αυτό, εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ιωνικό, προκειμένου να αποτελέσουμε την εξαίρεση στον κανόνα.

Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που παίζει ένα ιδιαίτερο στιλ μπάσκετ, με πολλά τρίποντα και χαμηλά σχήματα, όπου όλοι οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να απειλήσουν απ’ έξω. Παράλληλα, παίζει με πολλές αλλαγές στα σκριν, επομένως εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού του Ιωνικού και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά έχουν την εμπειρία να κατανοήσουν ότι το παιχνίδι στο Βίλνιους τελείωσε και ότι πρέπει να προχωρήσουμε.

Είμαστε πλέον ομάδα που σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε έξτρα δυσκολίες, γιατί όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν! Επομένως, εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί και έτοιμοι στο πλάνο μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε ξεκινήσει».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η προϊστορία με Ιωνικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας