Τελευταία ενημέρωση 00:41, 18 Απρ 2024

Η ασθενής μνήμη του Ιερόθεου (του Ρούμπα)!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η επιλεκτική ή και η ασθενής μνήμη αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό της συμπαθέστατης ομάδας του Άγιου Ιερόθεου αλλά για να ακριβολογούμε των ανθρώπων που θέλουν να αποκαλούνται βασικά γρανάζια. Και μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να εκπέμπει υγεία, ωστόσο οι παραλείψεις που έχουν γίνει και γίνονται από τα πρόσωπα που τη διοικούν και εν προκειμένω τον τεράστιο  Ρούμπα που επί σειρά είχε γίνει...αυτοκόλλητος με την προεδρική καρέκλα αλλά φέτος δέχθηκε να την παραχωρήσει σε ένα νέο άνθρωπο είναι παρομοιώδεις και δεν πρέπει να έχουν γίνει σε άλλες ομάδες του ίδιου βεληνεκούς. Χαρακτηριστικά είναι τα δύο παραδείγματα που θα σας αναφέρουμε αμέσως:

Παράδειγμα Α): Επί ημερών προεδρίας του τεράστιου Ρούμπα, ο Άγιος Ιερόθεος απέκτησε βιβλίο με την ιστορία του, κάτι που δεν έχει γίνει ή αν έχει γίνει ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα του ιδίου βεληνεκούς το απολαμβάνουν. Ο τεράστιος Ρούμπας λοιπόν που άμα είναι να διαφημίσει καμία ταβέρνα ή κανένα καφέ δεν διστάζει να παίρνει το μικρόφωνο στη Χωράφα και να ευχαριστεί τους χορηγούς, ξέχασε είχε δηλαδή ασθενή μνήμη να βγάλει έστω μια ανακοίνωση γι' αυτό το βιβλίο. Και όμως έτσι είναι. Τις ταβέρνες και τα κομμωτήρια δεν τα ξέχασε αλλά το βιβλίο της ομάδας του που υποτίθεται αγαπάει με πάθος το ξέχασε. Παντελώς, πουθενά μα πουθενά ο τεράστιος αυτός παράγοντας δεν έχει κάνει δημόσια μια αναφορά. Τις ταβέρνες όμως που καλά κάνουν και στηρίζουν τον σύλλογο δεν τις ξέχασε ποτέ.

Παράδειγμα Β) Πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από τον Άγιο Ιερόθεο ο παράγοντας Βαγγέλης Ρούσσος (φωτό πάνω) μαζί με τον αδελφό του Αντώνη. Ο Βαγγέλης Ρούσσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον σύλλογο τα τελευταία 6-7 χρόνια καθώς τον πήρε στην Α' Αθήνας και τον καθιέρωσε στην Γ' Εθνική. Με τα λάθη του  όπως κάθε παράγοντας αλλά τον καθιέρωσε. Χωρίς αυτόν ο Ιερόθεος δεν θα έκανε ποτέ restart, σημειωτέον έχοντας πάντα τον τεράστιο Ρούμπα στη θέση του προέδρου. Για «χι-ψι» λόγους ο Ρούσσος διαφώνησε για λειτουργικά θέματα της ομάδας και αποχώρησε. Είδατε τον τεράστιο Ρούμπα να κάνει καμία δημόσια δήλωση για την αποχώρηση του στενού του συνεργάτη τόσα χρόνια; Δεν έκανε ούτε μια, έτσι για το «θεαθήναι» αλλά τις ταβέρνες και τα κομμωτήρια ο τεράστιος Ρούμπας (φωτό κάτω από καλοκαιρινές διακοπές του που ο ίδιος έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο) τις ευχαριστεί πάντα. Τον συνεργάτη του όμως, τον άνθρωπο που είχε δίπλα του, τον παράγοντα που συνέβαλε τα μέγιστα στην αναμόρφωση του Ιερόθεου τον ξέχασε.....Λες και δεν υπήρξε ποτέ στην ομάδα.

ΥΣΤ: Η πλευρά Ρούμπα υποστηρίζει σε επικοινωνία με το site, ότι η οικογένεια Ρούσσου δεν ήθελε να εκδοθεί κάποια ανακοίνωση. Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους ,γιατί δεν το γνωρίζουμε. Πάλι καλά πάντως ότι η πλευρά Ρούμπα δεν μας είπε ότι και οι άνθρωποι που έγραψαν το βιβλίο της ομάδας του δεν ήθελαν να βγει κάποια ανακοίνωση.....

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020 21:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο δ.σ. Δραμπουκάκης-Γουλής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας